Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2020
İş Makinası - Dünya markası HİDROMEK, yurt içindeki liderliğini bu yıl da korudu
Dünya markası HİDROMEK, yurt içindeki liderliğini bu yıl da korudu

Dünya markası HİDROMEK, yurt içindeki liderliğini bu yıl da korudu

İMDER (Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği) tarafından açıklanan verilere göre HİDROMEK, 2019 yılının kazıcı yükleyici, hidrolik ekskavatör ve greyder ürün gruplarında en fazla yurt içi satışı gerçekleştiren markası oldu.

HİDROMEK 2019 yılı genelinde Türkiye’de kazıcı yükleyici ürün grubunda %51, lastikli ve paletli ekskavatör olmak üzere hidrolik ekskavatörde %30 ve motor greyder ürün grubunda ise %71 pazar payı elde etti. Böylece HİDROMEK’in yurt içindeki pazar liderliği kazıcı yükleyicilerde 11. yıla, hidrolik ekskavatörlerde 8. yıla ve motor greyderlerde ise 2. yılına taşınmış oldu.

Dünya genelinde 6 üretim üssü ve 45 binden fazla makine

HİDROMEK, dördü Ankara’da, biri İzmir’de ve biri de Tayland’da olmak üzere 6 üretim tesisinde kazıcı yükleyici, hidrolik ekskavatör, lastikli yükleyici, motor greyder ve toprak silindiri üretimi yapıyor. Yıllık 10 bin adetlik üretim kapasitesi bulunan HİDROMEK’in 1,4 milyon metrekare üzerinde devam eden HİDROMEK Üretim Üssü’nde ilk faaliyete geçen komponent fabrikasında ise daha önce ithal ettiği şanzıman, aks ve hidrolik redüktör gibi ana komponentlerin üretimi artık büyük ölçüde kendi bünyesinde yapılıyor.

40 yılı aşkın üretim tecrübesi ve müşteri beklentileri çerçevesinde tasarlanan makineleriyle HİDROMEK, kullanıcılarına sağlamlık, düşük yakıt tüketimi, yüksek performans ve üstün konfor sunmaya odaklanıyor.

18 adet prestijli uluslararası tasarım ödülü

Üretiminin her aşamasında Ar-Ge, tasarım, teknoloji ve inovasyonla iç içe olan HİDROMEK, yenilikçi tasarıma sahip iş makineleri ile hem yurt içi hem de yurt dışı pazarda öne çıkıyor. 100’den fazla ülkede 45 binin üzerinde makineleri çalışan HİDROMEK, AR-GE ve tasarımdaki gücünü aldığı uluslararası başarılar ve ödüllerle tescilliyor. HİDROMEK bugüne kadar aralarında Red Dot Best of the Best, Automotive Brand Contest, If Design, German Design ve Good Design gibi toplam 18 adet prestijli uluslararası tasarım ödülü kazandı.

HİDROMEK, yurt içinde 12 adet bölge müdürlüğü ve 81 ilde yetkin satış yetkilisi çalışanları ile doğrudan satış yapıyor. Yurt içinde 8 adet HİDROMEK bölge servis merkezi, 55'i özel yetkili servis noktası olmak üzere toplam 63 noktadan servis ve yedek parça hizmeti sağlayan HİDROMEK, %99 oranındaki yedek parça bulunabilirliği ile müşterilerinin işlerini aksatmadan çalışabilmelerine yardımcı oluyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina