Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - Dünyanın bütün yolları Wirtgen Road Technology Days’e çıktı
Dünyanın bütün yolları Wirtgen Road Technology Days’e çıktı

Dünya yol teknolojisi lideri Wirtgen Group tarafından geleneksel olarak düzenlenen teknoloji günlerinin 2014’teki adresi Almanya’nın Tirschenreuth kentindeki Hamm AG tesisleri oldu.

25-26 Eylül 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen ve gerek lojistik gerekse içerik anlamında mükemmel şekilde organize edilen “2014 Wirtgen Road Technology Days”, dünyanın 80’den fazla ülkesinden gelen 3 bini aşkın yol profesyonelini konuk etti.

Organizasyonda Wirtgen Group bünyesindeki Wirtgen, Vögele ve Hamm markalı ürün ve hizmetlerle birlikte en son uygulama teknolojileri de sergilendi. Birçok yeni model dünyaya ilk olarak burada tanıtıldı.

2013 yılında 20 milyon Euro yatırımla yenilenen ve kapasitesi arttırılan modern Hamm AG tesisleri, yol makinelerinin yıllar içerisindeki gelişimini gözler önüne seren makine sergisi, tüm yeni Hamm silindirlerinin pazara sunulmadan önce uzaktan kumanda ile operatör olmadan 2 bin saat boyunca test edildiği merkez en çok ilgi çeken alanlar oldu. 3 bin kişi için kurulan dev çadır ve makinelerin uygulamalı olarak tanıtıldığı gösteri alanı da oldukça etkileyiciydi. En son teknolojinin ürünü olan makineler, yine en son uygulama teknolojileri ile gösteri alanındaki yolları temelinden itibaren tekrar tekrar yaptılar.

Organizasyona, Wirtgen Ankara firmasının davetlisi Türkiye’nin önde gelen yol inşaat firmalarından gelen 34 profesyonel de katıldı. Katılımcılar arasında firma sahipleri ile birlikte büyük ölçekli yol projelerinin şantiye şefleri de bulunuyordu.

Wirtgen Ankara Genel Müdürü Uğur Girginkaya

Organizasyon sonrasında görüşlerini aldığımız Wirtgen Ankara Genel Müdürü Uğur Girginkaya, katılımcıların organizasyondan oldukça memnun şekilde ayrılmalarının kendilerini de mutlu ettiğini belirterek; Türkiye’deki müşterilerimizin kullandıkları makinelerin nerede üretildiğini görmeleri, yenilikleri takip etmeleri ve nasıl bir firma ile çalıştıklarını daha iyi gözlemlemeleri için buraya katılıyoruz.” dedi.

Haberimizin tamamını dergimizin Ekim sayısında okuyabilirsiniz.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina