Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - Dünyanın en büyük inşaat ve madencilik fuarı BICES 2015, ziyaretçileri ile buluşuyor
Dünyanın en büyük inşaat ve madencilik fuarı BICES 2015, ziyaretçileri ile buluşuyor

Çin’in Makine Bakanlığı tarafından 1989 yılında resmi olarak başlatılan ve 2 yılda bir organize edilen BICES (Pekin Uluslararası İnşaat Makinaları Fuarı), 22-25 Eylül 2015 tarihlerinde, Yeni Pekin Uluslararası Fuar Merkezi’ndeki 106.000 m2’lik 8 adet kapalı salon ve 50.000 m2’lik iki ayrı dış alanda gerçekleştirilecek.

Sonuncusu 2013’te düzenlenen, 30 farklı ülkeden 1.000’den fazla katılımcının yanında, yerli ve yabancı 100.000’den fazla kişi tarafından ziyaret edilen fuar, 2009 yılından bu yana İMDER (Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği) tarafından da destekleniyor.

Fuarın sektör için önemine vurgu yapan İMDER Genel Sekreteri Faruk AKSOY, “Dünyanın en büyük mühendislik inşaat ve maden ekipmanları üretim üssünü keşfederek, işbirliği fırsatları bulunabilmektedir. BICES sadece bir fuar değil, Çin’in iki yılda bir organize ettiği sektörel bir organizasyondur. BICES dünya genelinde üretim ve sanayi dernekleriyle iş birlikleri yaparak, uluslararası birçok ticari kurum ve kuruluşun katılımını sağlamaktadır. Farklı içeriklerdeki dünyanın en önde gelen 50 formu ile teknik toplantı ve seminerler fuar sürecinde gerçekleştirilmektedir” açıklamasında bulunuyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina