Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - ELMAS İNŞAAT, SANY GÜCÜYLE YENİDEN YAPILANDI
ELMAS İNŞAAT, SANY GÜCÜYLE YENİDEN YAPILANDI

ELMAS İNŞAAT, SANY GÜCÜYLE YENİDEN YAPILANDI

Antalya merkezli olarak yaklaşık 10 yıldır faaliyet gösteren Elmas İnşaat, 2022 yılından bu yana makine parkına eklediği 14 ila 40 ton çalışma aralığındaki SANY ekskavatörlerle verimliliğini arttırdı.

Hafriyat ve altyapı faaliyetlerinde uzmanlaşan Elmas İnşat Firma Sahibi Enes Elmas, 2022 yılında firma yapılanmasında önemli değişikliklere gittiklerini ve bu değişimin SANY desteğiyle gerçekleştiğini kaydetti.

Sunduğu ürün ve çözümlerle Türkiye iş makineleri sektöründe birçok firmanın çözüm ortağı olan SANY Türkiye; inşaat, altyapı, hafriyat, madencilik ve tarım başta olmak üzere pek çok alana katkı sağlıyor. Bu doğrultuda SANY Türkiye’nin iş birliğini güçlendirdiği firmalar arasında Elmas İnşaat’ta yerini aldı.

“SANY SY135C verimlilik ve satın alma maliyetiyle bizi oldukça memnun ediyor”

Sektörde yer almaya başlığından bu yana hem iş gücünde hem de makine parkını çeşitlendirmekte önemli adımlar atan Elmas İnşaat, 10 yıllık firma geçmişinde SANY iş makineleriyle çalışmalarını daha verimli hale getiriyor.

Şirket yapılanmasındaki değişimle birlikte makine parkını da güçlendirdiklerini kaydeden Enes Elmas, “2022 yılı içerisinde diğer firmalardan 7 adet, SANY Türkiye’den ise 11 adet iş makinesi satın aldık. SANY Türkiye’den satın aldığımız makineler, 14 ile 40 ton çalışma ağırlığındaki farklı modellerden oluşuyor. Şu anda bulunduğumuz çalışma alanında SANY SY135C, SY215C, SY385H paletli ekskavatör modellerimiz faaliyet gösteriyor. Projelerimizde yer alan SANY SY135C modeli verimlilik ve satın alma maliyetiyle bizi oldukça memnun ediyor” dedi.

Yakıt tüketimi, verimliliği destekliyor

SANY iş makinelerinin yüksek kalitede komponentlere sahip olduğunu ve bu sebeple tercihlerinde önemli bir yerde bulunduğunu ifade eden Enes Elmas, makineleri güç, performans ve dayanıklı olmalarından dolayı ağır işlerde rahatlıkla kullanabildiklerini söyledi.

Ayrıca SANY Türkiye’nin, pazara sunduğu iş makinelerinin satın alma maliyetini azaltırken, işletme verimliliğini artırdığını vurgulayan Elmas, “SANY’nin, Türkiye piyasasını rahatlatan bir firma olduğunu biliyoruz. Yurt içinde ve yurt dışında yatırımlarımıza devam ediyoruz. SANY ile çalıştığımız süre boyunca markaya olan memnuniyetimiz artıyor. Parkımızda yer alan SANY iş makineleri, performansı ve yakıt tüketimiyle verimliliğimizi destekliyor” dedi.

“SANY her zaman yanımızda olduğunu hissettiriyor”

SANY Türkiye’nin satış esnasında ve sonrasında memnuniyetlerini destekleyecek yanıtlar verdiklerini ifade eden Enes Elmas,

Makineler ile çalıştığımız süre boyunca herhangi bir sorun yaşamadık ve satış sonrası servis hizmetlerinde de servis personelinin sorun çözücü bir yaklaşım içinde olarak her türlü talebimize karşılık vermeleri, marka tercihimizde etkili oluyor. SANY her zaman yanımızda olduğunu hissettiriyor. Firma garantisinden ve yakıt tüketiminden çok memnunuz” sözlerini kaydetti.

Doğan Özal (Makine operatörü):

Temel kazma ve hafriyat çalışmalarında yer alıyorum. SANY SY135C markasını 1 yıldır kullanıyorum. SY135C kullanımı oldukça kolay, seri ve pratik bir makine olduğu için kısa sürede yükleme yapabiliyorum.” 

Haberin videosu için;

https://www.youtube.com/watch?v=7DFR0qDTm8w

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina