Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - ELS Lift, Bauma’da üç yeni ürününü tanıttı
ELS Lift, Bauma’da üç yeni ürününü tanıttı

ELS Lift, Bauma’da üç yeni ürününü tanıttı

ELS Lift, dünyanın en büyük iş makineleri, madencilik makineleri, inşaat araçları ve ekipmanları fuarı Bauma’da üç yeni ürünün lansmanını gerçekleştirdi. Almanya’daki distribütörü Kunze Group ile 5 yıllık ortaklığını da fuarda kutlayan ELS Lift’in Genel Müdürü Kerem Bayrak ve Yurtdışı İhracat Geliştirme Müdürü Alistair Palacıoğlu, Kunze Group Genel Müdürü Charly Kunze’ye plaket takdim etti.

Fuara özel üç yeni ürünün lansmanı yapıldı

ELS Lift, 18 metre çalışma yüksekliği olan, engebeli arazilerde kullanıcı dostu dizel makaslı personel yükseltici platform RT18-L, 6 metre çalışma yüksekliğine sahip, iç mekan kullanımına uygun dikey personel yükseltici platform VM6 ve MST İş makineleri iş birliği ile üretimini gerçekleştirdiği, 9.35 m çalışma yüksekliği ve 3.500 kg kaldırma kapasitesine sahip, dizel motor Telehandler ETH 935 modellerinin lansmanını fuara özel olarak yaptı.

Disribütörlere ve ELS Lift ekibine plaket takdimi

ELS Lift, Bauma'da Almanya'daki distribütörü Kunze Group ile 5 yıllık ortaklığını fuarda kutladı. ELS Lift’in standında gerçekleşen kutlamada ELS Lift Genel Müdürü Kerem Bayrak ve Yurtdışı İhracat Geliştirme Müdürü Alistair Palacıoğlu, Kunze Group Genel Müdürü Charly Kunze’ye plaket takdim etti. Kutlama sonrasında konuşan Kunze Group Genel Müdürü Charly Kunze; ‘’ELS Lift ve Kunze olarak 5 yıllık bir ortaklığı sürdürmekteyiz. Kunze, şu anda 10 farklı model EL serisi platform pazara sunmaktadır. Her iki şirkette kendi pazarında yıllar içinde istikrarlı bir şekilde büyüdü. ELS Lift ile olan iş ilişkimiz, gurur duyduğumuz bir Alman-Türk arkadaşlığı haline geldi. Bauma 2019’da bir araya geldiğimiz ELS Lift ile, iyileştirmeler ve yenilik fikirleri hakkında konuştuk ve yakın gelecek için ortak bir stratejiler geliştirdik. Uluslararası pazarda gerçekleştirilmesi planlanan işbirlikleri için harekete geçmeyi dört gözle bekliyoruz. Karl ve Charly Kunze ve ekibi olarak, cömert hediyesi için ELS Lift'e teşekkür ediyoruz.’’ dedi. Gerçekleşen ödül töreninde aynı zamanda, Birleşik Krallık distribütörü EMHandling Genel Müdürü Şeref Zengin’e ‘’Vision Award’’ ve İspanya distribütörü Small Lift Genel Müdürü Jaume Puiggari’e ‘’Dynamic Award’’ plaketleri sunuldu. Törende ödül alan ELS Lift ekibine de, Genel Müdür Kerem Bayrak tarafından hediyeleri takdim edildi.

250’nin üstünde yeni sipariş talebi

Bauma’da 3’üncü kez yer alan ELS Lift, Almanya başta olmak üzere; Kanada, Hollanda, Avusturalya, Amerika, İtalya, Çin, İngiltere, Hindistan, Vietnam, Belçika, Küba, İzlanda, Kolombiya ve Peru’dan çeşitli müşterileri ile görüşerek 250’nin üstünde yeni sipariş talebi toplarken; Çin, İtalya, Kolombiya, Peru, Finlandiya ve İzlanda’dan gelen potansiyel bayileri ile prensip anlaşmaları imzalayarak; İngiltere, Rusya ve İrlanda’da bölgesel alt distribütörlüklerini oluşturdu.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina