Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - ELS Lift, Bursa Endüstri Zirvesinde yenilikçi ürünlerini sergiledi
ELS Lift, Bursa Endüstri Zirvesinde yenilikçi ürünlerini sergiledi

Personel yükseltici platform sektörünün yerli üreticisi ELS Lift, ar-ge çalışmaları sonucu geliştirdiği inovatif ürünleriyle bu sene de Bursa Endüstri Zirvesi kapsamında düzenlenen uluslararası ölçekli fuarlara katıldı.

Firma bu kapsamda Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından TÜYAP işbirliğiyle düzenlenen ve Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı, Bursa Sac İşleme Fuarı, Kaynak Teknolojileri Fuarı ve Bursa Otomasyon Fuarı'nı aynı çatı altında buluşturan "Bursa Endüstri Zirvesi” kapsamında ürünlerini bu yılda ziyaretçilerin beğenisine sundu. 29 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda ELS Lift; 6. Salon, 608/B no’lu stantta misafirlerini ağırladı.



Yeni Dikey Yükseltici Lift

5 metreden 18 metreye kadar erişim yüksekliğine sahip çeşitli özelliklerde, hafif tip makaslı, akülü makaslı, 4*4 dizel makaslı, akülü eklemli, dikey personel yükseltici lift gruplarında Türkiye ve uluslararası pazarda personel kaldırma platformları sunan ELS Lift, yeni dikey yükseltici platform VM6’yı kullanıcısına tanıttı.

İkili iş görüşmelerinin son derece verimli geçtiğini belirten ELS Lift Genel Müdürü Kerem Bayrak, “Firmamızı ve ürün kalitemizi, sektörün geneline anlatabilmek adına fuarlar oldukça iyi bir fırsat. Ziyaretçiler son teknoloji ile üretilmiş ürünlerimizin kalitesini, ürün grubumuzun genişliğini, personel yükseltici platform sektörüne sunduğumuz yenilikçi ürünleri yakından görme fırsatı buluyor. Bu doğrultuda, büyük önem verdiğimiz Ar-Ge ve inovasyon faaliyetleriyle birlikte, sürdürülebilir büyüme stratejileri geliştirerek, sürekli gelişmeye ve yeni ürünler üretmeye devam etmeyi hedefliyoruz” dedi.






 

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina