Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - ELS Lift, Small Lift ile İspanya Pazarı’nda
ELS Lift, Small Lift ile İspanya Pazarı’nda

ELS Lift, Small Lift ile İspanya Pazarı’nda

ELS Lift, İspanya’da ekipman kiralama ve satış faaliyetleri yürüten Small Lift şirketi ile distribütörlük sözleşmesi imzalayarak makinelerini teslim etti.


Yıllık üretiminin yüzde 60’ını ihraç eden ELS Lift, yurtdışı faaliyetlerini yeni bir distribütörlük ile devam ettirdi. Firma son olarak İspanya’da faaliyet gösteren Barselona merkezli ekipman kiralama-satış şirketi Small Lift ile anlaştı.

Bursa’daki fabrikasında Small Lift yetkililerini ağırlayan ELS Lift, distribütörlük sözleşmesinin imzalanmasının ardından firmaya yeni makinelerini teslim etti. Teslimatta ayrıca Small Lift yetkililerine makinelerle ilgili teknik eğitimler de verildi.


Gerçekleşen toplantıda İspanya pazarına yönelik uygulanacak olan pazarlama stratejileri konuşuldu ve 14-17 Mayıs tarihleri arasında, Barselona’da gerçekleşmesi planlanan BB Construmat Fuarı’na gönderilecek makine modelleri belirlendi. Fuara ELS Lift’i temsilen Small Lift’in katılacağı belirtildi.  



Small Lift İspanya pazarı için anahtar olacak   


Konuyla ilgili açıklamada bulunan ELS Lift Genel Müdürü Kerem Bayrak; ‘’İspanya pazarı, yerel pazarımızla çok benzer özellikler taşımakta. Bu pazarlarda rol alabilmek için, mümkün olan en iyi ortaklara sahip olmamız gerekiyordu. Small Lift’in son derece dinamik yapısı ve müşteri desteğine olan özverisi, ELS Lift’in kurumsal görüşlerine oldukça uyumlu. Bu sebeple Small Lift ekibini İspanya pazarındaki gelişmelerimizde stratejik bir anahtar olarak görüyoruz.’’ ifadelerini kullandı.





Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina