Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - ELS Lift ve bayisinden Birleşik Krallık’ta hayat kurtaracak bağış
ELS Lift ve bayisinden Birleşik Krallık’ta hayat kurtaracak bağış

ELS Lift ve bayisinden Birleşik Krallık’ta hayat kurtaracak proje

Personel yükseltici platform sektöründe Türkiye’nin global ölçekte temsilcisi olan ELS Lift, Birleşik Krallık distribütörü Alfa Access ile özel bir projeye imza attı.

22-23 Eylül tarihleri arasında İngiltere’nin Peterborough şehrinde gerçekleşen Vertikal Days etkinliğindeki standında ziyaretçilerini ağırlayan Alfa Access, ELS Lift tarafından tasarlanmış Union Jack bayrağı uygulamalı Junior 5.5 SP makaslı platform modelini açık arttırmaya çıkardı. Açık arttırma sonucunda en yüksek teklifi sunan OTS- Operator Training Services adlı şirket Junior 5.5 SP’ nin sahibi olurken, satıştan elde edilen %25’lik gelir ise OTS’ in Genel Müdürü Ray Whibley’in seçimi ile Kent, Surrey & Sussex Hava Ambulans Vakfına bağışlandı.

Bu sosyal sorumluluk projesi hakkında görüşlerini paylaşan ELS Lift’ in İhracat İş Geliştirme Müdürü Alistair A. Palacıoğlu, “Hayat kurtaran bir organizasyona katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bay Whibley'e ve OTS ekibine, hayırseverlik üzerine böylesine sıcak bir seçimde bulundukları için ve Birleşik Krallık distribütörümüz Alfa Access ekibine bu güzel projeye öncü oldukları için çok teşekkür ederiz” dedi.

ELS Lift’ in Birleşik Krallık’ ta satış ve satış sonrası hizmetler konusunda temsilcisi olan Alfa Access’ten Teknik Servis Müdürü James Skinner da görüşlerini şöyle açıkladı: “2021 Vertikal Days için makaslı platform Junior 5.5 SP’yi Union Jack renk şemasında tasarlayıp, tedarik ettiği için ELS Lift’e teşekkür ederiz. Açık arttırmayı kazanan ve böylesine değerli bir amaca katkıda bulunma yönündeki yönlendirmesi için Bay Whibley'e teşekkür ederiz. Yeni ELS Lift makineniz ile her şey gönlünüzce olsun.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina