Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2022
İş Makinası - ELS Lift, yeni ürünleriyle İngiltere’deki Vertikal Days etkinliğine katıldı
ELS Lift, yeni ürünleriyle İngiltere’deki Vertikal Days etkinliğine katıldı

ELS Lift, yeni ürünleriyle İngiltere’deki Vertikal Days etkinliğine katıldı

2008 yılından bu yana Bursa’daki tesislerinde personel yükseltici platform üretimi yaparak, sektöründe global ölçekte önemli çalışmalara imza atan ELS Lift; 11-12 Mayıs 2022 tarihleri arasında İngiltere’nin Peterborough şehrinde düzenlenen Vertikal Days etkinliğine katıldı.

Etkinlikte, ELS Lift’in Birleşik Krallık distribütörü Alfa Access’in standında, mevcut ürün hattının yanı sıra yeni EL19, RT12-E ve e-serisi makaslı personel yükseltici platformlar da kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Etkinliğe dair görüşlerini paylaşan ELS Lift Genel Müdürü Kerem Bayrak, uzun bir aradan sonra Alfa Access ile birlikte İngiltere pazarındaki müşterileriyle bir araya gelmekten memnuniyet duyduklarını belirterek,

Standımıza çoğunlukla İngiltere, İskoçya, Hollanda, Fransa, İrlanda ve Amerika’dan gelen ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. Bu bölgelerden gelen ziyaretçilerimiz ile yakın ikili ilişkiler geliştirme fırsatı bulmamızın yanı sıra aynı zamanda sıcak satış ile etkinliği sonlandırma fırsatımız oldu. En çok beğenilen ve merak edilen ürünlerimizin başında RT12-E, VM6, Junior 5.5 SP ve e-serisi EL8S-e ve EL12-e modelleri yer aldı. Organizasyonda desteği ve her zaman iş birliğinden memnuniyet duyduğumuz Birleşik Krallık distribütörümüz Alfa Access’e değerli iş ortaklığı için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Dünyada trend: Elektrik gücü

Fuarda personel yükseltici platform sektöründeki son gelişmeleri aktaran ELS Lift Yurtdışı İş Geliştirme Müdürü Alistair Palacıoğlu, şunları söyledi:

Vertikal Days etkinliğinde de görüyoruz ki; daha fazla yükseğe erişim imkânı sunan makaslı ve eklemli platformlar pazardaki payını arttırıyor. Bununla birlikte engebeli arazi kullanımına uygun olan ve ‘rough terrain’ olarak adlandırılan yüksek kapasiteli ürünlerde de dizel yerine güç kaynağı olarak tamamen elektrik enerjisi entegre ediliyor.

ELS Lift’in tanıtımını yaptığı ve Ar-Ge çalışmaları devam eden, 19 metre erişimli makaslı platformu EL19 ve elektrikli yürüyüşe sahip engebeli arazi makaslı platformu RT12-E etkinlikte ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Dar şase ve yüksek erişim ihtiyacı olan her alanda sınıfının öne çıkan makinesi olmaya aday EL19 ve engebeli arazi koşullarının sıfır emisyonlu modeli RT12-E’nin yenilikçi özellikleriyle dikkat çektiği belirtiliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina