Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2020
İş Makinası - ELS Lift’in Hindistan distribütörü MSafe Group oldu
ELS Lift’in Hindistan distribütörü MSafe Group oldu

ELS Lift’in Hindistan distribütörü MSafe Group oldu

Küresel çaptaki bayi ağını her geçen gün genişleten Türkiye merkezli personel yükseltici platform üreticisi ELS Lift, Hindistan’ın tamamında satış ve servis hizmetleri sağlamak üzere MSafe Group ile distribütörlük sözleşmesi imzaladı. MSafe Group’un ELS Lift’e ayrıca Bangladeş, Nepal ve Sri Lanka’da da satış faaliyetleri hususunda hizmet vereceği belirtildi.

Merkez ofisi Yeni Delhi’de bulunan MSafe Group için ELS Lift tarafından düzenlenen servis eğitim programı 2020’nin ilk çeyreğinde tamamlandı. ELS Lift yeni distribütörüne ilk etapta 40 adet makine teslimatı gerçekleştirdi.

MSafe Group Genel Müdürü Pradeep Aggarwal, yeni iş birliği hakkında görüşlerini şöyle açıkladı: “ELS Lift ile gerçekleştirdiğimiz yeni iş birliğimiz, Hindistan ve çevre ülkelere sağlam bir ürün yelpazesi sunmamızı sağlıyor. Müşterilerimizin her ihtiyacına uygun makine parkurumuz ile daha kaliteli hizmet edebileceğimizden gururla bahsedebiliriz. ELS Lift ile gerçekleştireceğimiz yeni projeleri dört gözle bekliyoruz.”

ELS Lift’in İş Geliştirme ve İhracat Müdürü Alistair Palacıoğlu, distribütörlük süreci hakkındaki görüşlerini; “Hindistan ve çevre bölgelerde sağlam ve kaliteli ekipman ihtiyacını anlayarak, pazarı analiz ettik. Müşteri ihtiyaçlarımızı destekleyecek, ELS Lift ürünlerini Hindistan’da temsil edecek olan böyle deneyimli bir ekibe sahip olmaktan mutluluk duyuyoruz” sözleri ile dile getirdi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina