Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2020
İş Makinası - ELS Lift’in İngiltere distribütörü Alfa Access Service oldu
ELS Lift’in İngiltere distribütörü Alfa Access Service oldu

ELS Lift’in İngiltere distribütörü Alfa Access Service oldu

Küresel çaptaki bayi ağını her geçen gün genişleten ELS Lift, İngiltere’de 10 yılı aşkın bir süredir bu alanda faaliyet gösteren Alfa Access Service ile tüm makine satış ve servis hizmetlerini kapsayan distribütörlük sözleşmesi imzaladı.

ELS Lift uzmanları tarafından Alfa Access servis ekibine kapsamlı bir eğitim programı sağlandı. Alfa Access direktörü Allan Freeman, kurulan yeni iş birliğine dair şunları söyledi: ‘’Üstün kaliteli ve yenilikçi ürünler üreten ELS Lift'in İngiltere’deki resmi temsilcisi olmaktan mutluluk duyuyoruz. İngiltere'de ELS Lift’in ürün serisini sunmayı ve kullanıcısı ile buluşturmayı dört gözle bekliyoruz. Ayrıca ELS marka makineleri 13-14 Mayıs tarihlerinde Donington Park'ta gerçekleşecek olan Vertical Days'de sergilemeye hazırlanıyoruz.’’

ELS Lift İhracat Müdürü Alistair Palacıoğlu ise İngiltere’nin kendileri açısından son derece önemli bir pazar olduğunu belirterek, “Alfa Access Service, İngiltere'de parlak bir üne sahip. Bu bizi mutlu ediyor. İngiltere pazarına yönelik planlarımızı gerçekleştirmek için Allen ve ekibinin yanımızda olmasından çok memnunuz” ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina