Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - ELS Lift’ten dar alanlarda hızlı yükselmek için yeni platform EL 4.5 Junior
ELS Lift’ten dar alanlarda hızlı yükselmek için yeni platform EL 4.5 Junior

ELS Lift’ten dar alanlarda hızlı yükselmek için yeni platform: EL 4.5 Junior

Personel yükseltici platform sektöründe küresel ölçekte faaliyet gösteren Türkiye’nin yerli platform üreticisi ELS Lift, yeni makaslı kompakt platformu olan EL 4.5 Junior’u müşterilerinin beğenisine sundu.

4,5 metre çalışma yüksekliği ve 240 kilograma kadar yük taşıyabilen çekilebilir makaslı platform, 12V - 1 kW’lık elektrik motoru ile güçlendirilirken, 12V / 105 A/s kapasitesine sahip aküleri ile gün boyu yüksek verimlilik vaat ediyor.

365 kilogramlık ağırlığı ile forklift ya da vinç tarafından kolaylıkla taşınabilen EL 4.5 Junior, tek kişi tarafından da kolaylıkla hareket ettirebilecek ve kullanılabilecek kompakt bir tasarıma sahip. Kapalı haldeki yüksekliği 1,77 olan platform, sadece 0,75 metrelik şase genişliği ile standart kapılardan geçiş sağlayabiliyor ve en dar alanlardaki manevra kabiliyeti sayesinde yüksek performans gösteriyor. Standart olarak sunulan iz bırakmayan tekerlekler ise kapalı alanlarda ve hassas zeminlerde de çalışma imkânı veriyor.

Yükseltilebilir platformlarda güvenli şekilde çalışmak için uluslararası CE-EN280 standartlarına göre üretilen EL 4.5 Junior’da; eğim ve basınç sensörleri, acil durdurma butonu, silindir kontrol valfi, acil indirme sistemi ve bakım güvenlik aparatı standart olarak sunuluyor.

JUNIOR 4.5 - TEKNİK ÖZELLİKLER

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina