Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - ENKA, Shantui ve Chimach’in Türkiye distribütörü oldu
ENKA, Shantui ve Chimach’in Türkiye distribütörü oldu

ENKA, Shantui ve Chimach’in Türkiye distribütörü oldu

Başta Hitachi ve Kawasaki olmak üzere iş makineleri, vinç, forklift ve endüstriyel ekipmanlar alanında dünyanın önde gelen markalarını Türkiye pazarına sunan Enka Pazarlama, Çin merkezli Shantui ve Chimach markalarını da bünyesine kattı.

1980’den bu yana faaliyet gösteren Shantui’nin, yıllık 10 bin adedi bulan üretim kapasitesiyle bu alanda dünyanın önde gelen markaları arasında yer aldığı ve küresel anlamda yaklaşık %17-18 pazar payına sahip olduğu belirtiliyor. Dozer dışında farklı ürünleriyle geniş bir ürün hattına sahip olan firma aynı zamanda birçok dünya markasının da önemli bir komponent tedarikçisi konumunda bulunuyor.

Enka Pazarlama, maksimum 900 HP güc ve 120 farklı modeli bulunan Shantui’nin ilk aşamada 150 – 350 HP güc aralığındaki, dünya markası komponentlere ve ağır hizmet tipi donanımlara sahip olan 3 dozer modelini Türkiye’ye getirecek.

Chimach, dünyanın en büyük altıncı iş makineleri üreticisi olan XCMG Grup bünyesinde yer alıyor. Enka Pazarlama ile olan iş birliği kapsamında markanın zemin sondaj makineleri, platform, teleskopik forklift ve mikro yükleyici gruplarındaki çeşitli modelleri Türkiye pazarına sunulacak.

Yeni mümessillikler hakkında Enka Pazarlama’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “ENKA‘nın yıllar içindeki değişmez stratejisine uygun olarak, dünyanın lider markalarını ENKA‘nın hizmet kalite ve güvencesi ile pazarın beklentisi ve dinamikleri doğrultusunda ihtiyaç sahiplerine sunmayı hedefliyoruz.”

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina