Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - ENKA, TCM Forklift ve Depo İçi Ürünler Lansmanı’nı gerçekleştirdi
ENKA, TCM Forklift ve Depo İçi Ürünler Lansmanı’nı gerçekleştirdi

ENKA ve TCM, iş birliklerine kattıkları depo içi ekipmanları, “TAM KADRO SAHADAYIZ…!” sloganı ile gerçekleştirilen bir organizasyon ile pazara duyurdu. Marmara Bölgesi’nde bulunan işletme sahipleri ve sektörden firmaların davet edildiği lansman, ENKA Sadi Gülçelik Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

TCM Forklift ve Depo İçi Ürünler Lansmanı’nda sergilenen ürünler; akülü - dizel forkliftler, reach truck ve diğer depo içi ekipmanlar oldu.

TCM akülü forkliftler, sessiz çalışma, sürüş kolaylığı ve konforu bir arada sunuyor

Lansman kapsamında kullanıcıların değerlendirmelerine ve beğenisine sunulan ürün modelleri ve özellikleri ise şöyle; FTB16-E1L akülü 3 tekerlekli forklliftlerin güçlü 48V AC yürüyüş ve hidrolik motorları sayesinde endüstride mevcut olan en iyi performansı sağladığına dikkat çekiliyor.

FTB serisinin dar alanlarda kullanım için ideal olduğu belirtiliyor. FB30-8 akülü 4 tekerlekli forklift, çevre dostu olmasının yanında düşük enerji tüketimi ve bir şarj süresince uzun süreli kullanımı mümkün kılması ile işletmelere yüksek verimlilik sunuyor. Yüksek verimlilik ve üstün güvenliğe sahip TCM akülü forkliftlerin sessiz çalışma, sürüş kolaylığı ve konforu bir arada sunduğu bildiriliyor. FD30T3Z, FD45T2, FD100-2 TCM dizel forkliftlerin yüksek sağlamlık ve dayanıklılığa sahip uzun ömürlü ve ekonomik olması sebebiyle her daim işletme sahiplerinin tercihleri arasında yer aldığı belirtiliyor.

TCM’nin yeni nesil yoğun operasyon reach truckları, tamamen operatöre göre tasarlandı

TCM’nin yeni nesil yoğun operasyon reach truckları olan UMS160 ve UHD200, tamamen operatöre göre tasarlandı. Her türlü 7/24 malzeme depolama görevini yerine getirmek için düşünülen TCM UMS/UHD/UHX model makineler genel amaçlı reach truckler olarak ön plana çıkıyor. Dar alanlarda kıvrak kullanım için sağlam, güçlü ve kullanışlı bir makine olarak tanımlanan PS125 PS ise açık paletlerde kullanılabiliyor. PSH160 PSH, ağır hizmet için güçlü, sağlam bir yaya kumandalı istif makinesi olarak, çok farklı alanlarda kullanılabiliyor.

Ağır hizmet tipi makine depo içinde transfer, sipariş hazırlama ve 5.400 mm'ye kadar istifleme için ideal olarak tanımlanıyor. PSP160 PSP, çok amaçlı bir platformlu istif makinesi olup; istifleme, depo içinde transfer ve aynı anda opsiyonel olarak çift palet taşıma ve sipariş hazırlama işlemlerinde kullanılıyor. 1.800 kg ve 2.000 kg taşıma kapasteli alternatifleri mevcut olan PLL200 ise dar alanlar, farklı palet tipleri ve farklı ortamlarda kullanmak için mükemmel bir transpalet olarak tanımlanıyor. Katlanabilir sağlam operatör platformu ve katlanabilen yan koruma barlarına sahip TCM PLP200, uzun koridorlarda ve yoğun vardiyalarda çalışmak üzere tasarlanmış bir makine. 1991 yılından itibaren TCM marka dizel ve LPG’li forkliftlerin distribütörlüğünü üstlenen ENKA Pazarlama İhracat İthalat A.Ş. portföyüne kattığı dünya lideri markanın ürünlerini 25 yıldır müşterilerine sunmayı sürdürüyor.

 

 

 

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina