Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - ERG İnşaat’tan 100 milyon Liralık MAN kamyon ve çekici yatırımı
ERG İnşaat’tan 100 milyon Liralık MAN kamyon ve çekici yatırımı

46 yıllık tecrübesi ile havalimanı, baraj, santral ve otoyol gibi birçok büyük altyapı projesine imza atan ERG İnşaat, yaklaşık 100 milyon Liralık kamyon ve çekici yatırımında MAN’ı tercih etti.

150 adet MAN TGS 41.420 BB damper, 30 adet MAN TGS 18.420 LS çekici, 20 adet TGS 33.500 BB çift çeker çekiciyi kapsayan 200 araçlık yeni filo, Ankara – Niğde Otoyolu projesinde kullanılacak. Yeni yatırım bakım paketleri, uzatılmış garanti, teknik ve PROFIdrive eğitimlerini de kapsıyor. Paket siparişin son teslimatı ise ERG İnşaat şantiyesinde düzenlenen bir tören ile gerçekleştirildi. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Bölge Satış Koordinatörü Doğucan Suyanı’nın gerçekleştirdiği teslimatta, ERG İnşaat Genel Müdürü Kaya Gürsoy ile şirket kurucularından ve Onursal Genel Müdür Gündoğan Gültekin de yer aldı.

Yaşam boyu iş ortağı
Teslimat töreninde konuşan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara, “MAN araçları, ileri teknolojiler ile yüksek kalite ve dayanıklılık sunacak şekilde üretilmektedir. Konfor, yakıt tasarrufu, ekonomik işletme maliyetlerine gibi sunduğu birçok avantajda, kullanıcıları düşünen bir marka. Bu yaklaşımını Satış Sonrası Hizmetler aşamasında da sergileyen MAN, sunduğu bakım, uzatılmış garanti paketleri ve eğitimler ile işletmecisine uzun yılları kapsayan öngörülebilir maliyetler ve en ideal koşulları sunuyor. Bu nedenle biz tüm MAN müşterilerini ‘yaşam boyu iş ortağımız’ olarak kabul ediyoruz.” dedi.

Yeni yatırım Ankara – Niğde Otoyolu’nda kullanılacak
MAN araçlarının her koşulda istenilen performansı sunduğunu vurgulayan Sara, “Bu nedenle MAN kamyon ve çekicileri, ağır koşulların geçerli olduğu madencilik, altyapı ve hafriyat gibi alanlarda her zaman ilk tercih arasında yer almaktadır. İşletmelerin bu tercihlerinde son dönemde gerçekleştirilen 3. Havalimanı, 3. Köprü gibi birçok önemli projede edindikleri tecrübeler önemli rol oynuyor. Bu doğrultuda ERG İnşaat, aldıkları 200 araçtan oluşan bu yeni filoyu da Ankara - Niğde Otoyolu yapımında kullanacak. Böylesine önemli bir projeye daha katkı sağlamak, bizler için ayrı bir anlam taşıyor.” açıklamasında bulundu.

MAN, dinamik bir ekiple 7/24 yanımızda
ERG İnşaat Genel Müdürü Kaya Gürsoy ise “MAN, Euro6C ile çok önemli bir yakıt tasarrufuna ulaştı. MAN araçlarının kırım oranları düşük ve hızlı müdahale ile maksimum çalışma saatlerine ulaşılıyor. Bununla birlikte satış sonrası hizmetler alanında da farklı avantajlar sunuyorlar. MAN’ın genç ve dinamik bir ekiple yoğun ve ağır çalışma ortamında her ihtiyacımız olduğunda 7/24 yanımızda bulunacağından emin olmak ayrı bir değer taşıyor.” dedi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina