Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2013
İş Makinası - ESC İnşaat, filosuna 6 adet JCB 3CX SM kazıcı yükleyici kattı
ESC İnşaat, filosuna 6 adet JCB 3CX SM kazıcı yükleyici kattı

Doğalgaz altyapı müteahhitliği alanında uzmanlaşan ESC İnşaat, SİF İş Makinaları'ndan 6 adet 2013 model JCB 3CX SM kazıcı yükleyici alarak makina parkını güçlendirdi.
 
 
1995 yılında ER-SA Çınar İnşaat adıyla faaliyetlerine başlayan ve 1998'de ESC adını alarak doğalgaz alanında taşeronluk ve müteahhitlik hizmetlerine devam eden şirketin kurucuları Erdal Çınar ve Sadık Çınar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen teslim alma töreninde, SİF İş Makinaları İstanbul Bölge Müdürü Gürol Tanrıkulu ve ekibi de hazır bulundu.
 
ESC İnşaat'ın kurucularından Erdal Çınar yaptığı açıklamada, 1998'den bu yana doğalgaz sektöründe fiilen çalıştıklarını söyledi. 2004 yılında Çorumgaz'ın Karabük, Yozgat, Çankırı, Çorum ve Kastamonu'daki hat döşeme işini aldıklarını ve çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Erdal Çınar, Trakyagaz ile anlaştıklarını ve kısa bir süre içinde Lüleburgaz bölgesinde de faaliyete başlayacaklarını dile getirdi.
 
 
Parkta bulunan 14 makinanın 12'si JCB
 
1997 yılında SİF İş Makinaları ile tanıştıklarını kaydeden Çınar, parklarında bulunan makinaların tamamına yakın bir oranın JCB marka iş makinalarından oluştuğu bilgisini verdi. Erdal Çınar; yeni aldıkları 6 adet JCB dışında makina parklarında hali hazırda; 2 adet JCB Robot, 2 adet JCB 1CX mini kazıcı yükleyici ile 2 adet 2011 model JCB 3CX SM kazıcı yükleyicinin de yer aldığını belirtti.
 
SİF İş Makinaları ile yıllardır çalıştıklarına ve aralarında bir bağ oluştuğuna değinen Çınar; "SİF artık evimiz, ailemiz gibi oldu. Servisten, ürünlerden çok memnunuz. Operatörlerimiz de JCB marka iş makinalarını kullanmak istiyor. Makinalar bizlere de büyük avantajlar sağlıyor. Bunun yanı sıra, çalışmaları yürüttüğümüz Çorum bölgesinde de herhangi bir yedek parça, servis sıkıntısı yaşamıyoruz. İhtiyacımız olduğunda bize hemen ulaşıyorlar" dedi.

Şirketin kurucularından Sadık Çınar ise JCB markalı iş makinalarını tercih etmelerindeki nedenleri; 2.el değeri, satış ve sonrası hizmet ile yakıt tasarrufu olarak sıraladı. Sadık Çınar; "Parkımıza dahil ettiğimiz 6 yeni makinayla SİF ile tekrar güç ortaklığı yaptık. 1997'den bu yana JCB'yi, SİF ekibinin desteğini kullanarak seçiyoruz. Ayrıca, 2. el makinaları çabuk satabiliyoruz. Beklentimiz olan 2. el tarafını yakaladık. Makinaların yakıt tasarrufu da bizi memnun ediyor. Ama önceliğimiz, servis ve SİF ile olan diyalogumuz" şeklinde konuştu.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina