Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - Eşref Zeka, Temsa İş Makinaları’nın yeni Genel Müdürü oldu
Eşref Zeka, Temsa İş Makinaları’nın yeni Genel Müdürü oldu

Türkiye iş makineleri sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan, dünyanın lider makine üreticilerinden Komatsu ile birlikte, Volvo Trucks, Crown, Dieci ve Terex Finlay gibi markaların distribütörlüğünü yürüten Temsa İş Makinaları’nda Cevdet Alemdar’dan boşalan genel müdürlük koltuğuna Eşref Zeka atandı.

1995 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olan Eşref Zeka, aynı yıl iş hayatına Temsa’da satış temsilcisi olarak başladı. Zeka, Temsa Motorlu Araçlar firmasında sırasıyla satış yöneticiliği, satış planlama yöneticiliği, otomotiv satış müdürlüğü, pazarlama müdürlüğü, satış ve pazarlama direktörlüğü yaptı. Son olarak, 2014 yılından bu yana bu firmanın genel müdürlüğünü sürdüren Eşref Zeka, bir Sabancı Holding iştiraki olan Temsa İş Makinaları Genel Müdürü olarak profesyonel iş hayatına devam edecek.

Temsa İş Makinaları, 2014 yılından bu yana Sabancı Topluluğu ile Japon Marubeni Gruplarının %51-%49 ortaklığında bir Türk-Japon ortaklığı olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Firma, temsilciliğini yaptığı markaların satış ve satış sonrası servis hizmetlerinin yanı sıra kiralama ve ikinci el satış hizmetleri ile inşaat, madencilik, endüstri, çelik, seramik, ağaç sanayi ve enerji gibi farklı sektörlerdeki müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına cevap vermeye odaklanıyor. Temsa İş Makinaları, İstanbul Merkez Ofisi ve 13 ildeki satış ekibi, Ankara ve İstanbul'da teknik merkezleri ve tüm Türkiye'ye yayılmış 41 yetkili servisiyle müşterilerine hizmet sağlıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina