Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - Ford Trucks’ın Avrupa’daki yeni adresi Hırvatistan oldu
Ford Trucks’ın Avrupa’daki yeni adresi Hırvatistan oldu

Ford Trucks; Ortadoğu, Afrika, Rusya ve Türki Cumhuriyetler’deki yapılanmasıyla birlikte Avrupa organizasyonunu da yeni tesislerle örmeye devam ediyor. Şirket, Romanya’daki Cefin Trucks, Bulgaristan’daki Bulavto Holding ve Macaristan’daki Delta Trucks ile yeni iş birlikleri ve tesis açılışlarının ardından, Hırvatistan’ın önde gelen distibütörlerinden KAM I BUS iş birliğiyle yeni bir tesis açılışı gerçekleştirdi. 4S Zagreb tesisi, Ford Trucks müşterilerine satış, servis, yedek parça ve ikinci el olmak üzere tüm hizmetleri aynı çatı altında verecek.

Lojistik üssü Hırvatistan 
Konuyla ilgili açıklamasında Ford Trucks’ın farklı kıtalarda büyümesiyle birlikte Avrupa’daki adımlarını da hızlandırdığını belirten Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün; “Hırvatistan Zagreb Bayimizle birlikte ülke genelinde açılacak yeni tesislerimiz, Avrupa bölgesindeki yapılanmamız için önemli bir kilometre taşı olacak. Hırvatistan, sahip olduğu stratejik konumu ile Avrupa bölgesinde çok önemli bir ticaret ve lojistik üssü. Zagreb’de hizmete giren yeni 4S tesisimizin bu bölgedeki operasyonlarımıza önemli bir katkısı olacak.” dedi. 

İhracatta Avrupa’nın önemi
Hedeflerinin Ford Trucks olarak ürettikleri her 3 araçtan birini ihraç etmek olduğunu belirten Haydar Yenigün, 2020 itibarıyla toplam 50 ülkede bayi yapılanmasını tamamlamayı planladıklarını belirtti. Yenigün ayrıca ihracatlarını %50 oranında Avrupaya gerçekleştirmeyi hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina