Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2022
İş Makinası - FORD TRUCKS’TAN ÇELİKLER HOLDİNG’E 110 YENİ İNŞAAT KAMYONU
FORD TRUCKS’TAN ÇELİKLER HOLDİNG’E 110 YENİ İNŞAAT KAMYONU

FORD TRUCKS’TAN ÇELİKLER HOLDİNG’E 110 YENİ İNŞAAT KAMYONU

İnşaat ve taahhüt alanında faaliyet gösteren ve Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında yer alan Çelikler Holding, filosunu Ford Trucks İnşaat Serisi’nden 110 adet 4142 XHD ile genişletti. Böylece firmanın filosundaki Ford kamyon sayısı 274’e ulaşmış oldu.

7 Aralık 2022 tarihinde Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlenen araç teslimat törenine Ford Trucks Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan, Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören ve Çelikler Holding Genel Müdürü Halil Ersoy katıldı.

“Operasyonel ve çevresel performansımızı geliştiriyoruz”

Çelikler Holding Genel Müdürü Halil Ersoy, araç filolarını yeni nesil modellerle yenileyerek hem operasyonel hem de çevresel performanslarını geliştirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Zorlu inşaat sahalarında ve güç koşullarda verimli operasyonlar yürütmek bizim için çok önemli. Ford Trucks araçlar şirketimizin de çalışanlarımızın da büyük beğenisini kazandı. Yeni geliştireceğimiz projelerde de iş birliği için Ford Trucks’ı tercih etmeye devam edeceğiz” dedi.

Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören ise, iş ortaklarıyla birlikte değer yarattıkları uzun vadeli iş birlikleri geliştirmeye odaklandıklarını vurgulayarak, “Ford Trucks olarak öncelikli hedefimiz, müşterilerimizin operasyonlarına verimlilik ve katkı sağlamak. Yüksek performanslı motoru, manevra kabiliyetleri ve ileri teknolojik donanımlarıyla kendini zorlu sahalarda kanıtlamış araçlarımıza çok güveniyoruz. Ülkemizdeki ticari araç ekosistemini paydaşlarımızla birlikte büyütmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Zorlu inşaat sahalarında verimli, konforlu, dayanıklı

Ford Otosan mühendisleri tarafından, müşteri beklentilerine uygun olarak geliştirilen Ford Trucks modellerinin, en zorlu inşaat sahalarında ve rampalarda, en ağır yüklerde, yüksek performans ve ekonomi sağladığı belirtiliyor.

Ford Trucks inşaat serisinde yer alan araçlar 420PS’a kadar güç üreten, 9L ve 13L Ecotorq motor seçenekleriyle yüksek çekiş gücü sağlıyor. 16 vites MT ve AMT otomatik şanzıman opsiyonu ile ağır şantiye ortamlarında dahi verimli ve seri operasyon imkânı sunuluyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina