Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - Ford Trucks’tan yılın son fırsatı
Ford Trucks’tan yılın son fırsatı

Ford Otosan’ın ağır ticari markası Ford Trucks, müşterilerine avantajlı teklifleri bir arada sunan “Üçlü Ekonomi Zirvesi”ni Aralık ayında da sürdürüyor

Ford Trucks’ın 200.000 TL’ye, 3 yıl, %0,89 faizli kredi kampanyasını* yılın son ayında da sürdürürken, çekici serisinde 3 adet bakım paketini** ve 3. yıl garantisini*** müşterilerine ücretsiz olarak sunduğu duyuruldu. Kampanya sayesinde 2017 bitmeden Ford Trucks çekici sahibi olan herkesin garanti süresini hiçbir ücret ödemeden bir yıl daha uzatma imkanına sahip olacağı bildirildi.

2. el ağır ticari araç satışı yaptığı TruckMarket platformunun ise yılın son ayına özel olarak 2. El 1846T çekicilerde 100.000 TL, 12 ay ve 0 faiz fırsatı sunduğu belirtildi.

2017 bitmeden Ford Trucks sahibi olanlara özel ücretsiz check-up ve baskı balata kampanyası
‘Dikkat: Bu kış da fırsat var!’ sloganı ile müşterilerine ücretsiz olarak check-up paketi hediye eden Ford Trucks’ın aynı zamanda müşterilerine yetkili servislerde yaptığı 1.000 TL üstündeki mekanik harcamalarda Ford Trucks yeleği hediye ettiği belirtiliyor.

Ford Trucks 3542 ve 4142 inşaat serisi modellerinde ‘Çift Katlı Baskı Balata’ kampanyasını yılın son ayında da sürdüren Ford Trucks’ın bu değişim fırsatıyla müşterilerine çift katlı baskı balataya en avantajlı fiyatlarla geçme imkanı sunduğu ifade ediliyor. Ford Trucks müşterilerinin, çift katlı baskı balata değişimini kampanya kapsamında 3.200 TL yerine 2.000 TL’ye tüm Ford Trucks yetkili servislerinden 31 Aralık 2017 tarihine kadar gerçekleştirebileceği duyuruldu.

Ford Trucks kampanyaları ve modelleri ile ilgili tüm bilgilere www.fordtrucks.com.tr ve 4443673 No’lu çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.

* Kampanya 0 km araçlar için (4X2 Yol Kamyonları, 6X2 Yataksız Yol kamyonları, 2533D ve 6x4 Çekici hariç) geçerlidir.

** Bakım paketi kampanyası, 3 adet Akıllı Motor Bakımı ve 3 Adet Mekanik bakımı içermekte olup, bakım paketi sözleşmesi şartları dahilinde hediye edilmektedir.

*** Uzatılmış garanti, Ford Otosan tarafından sunulan +1 yıl ek garanti hizmet içeriğini ve sözleşme şartlarını kapsamaktadır.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina