Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Ford Truck’tan 30 adet Extra Heavy Duty teslimatı
Ford Truck’tan 30 adet Extra Heavy Duty teslimatı

Beton ve maden sektöründe faaliyet gösteren ve Antalya’nın köklü şirketlerinden olan Smy Grup, filosuna yeni “Extra Heavy Duty” araçlarının 30 adedini katarak parkındaki toplam Ford Trucks sayısını 90 adete çıkarttı.

4142D XHD 8x4 modellerinin 2 Mart 2018 günü düzenlenen teslimat töreninde Ford Trucks yönetimi tarafından Smy Grup’a teşekkür plaketi takdim edildi. Törene Smy Grup Sahibi Mehmet Yılmaz ve Sibel Yılmaz, Ford Trucks Bölge Satış Müdürü Mete İnceer ve Meçikoğulları Ford Trucks Satış Müdürü İlhan Paşaoğlu katıldı. Smy Grup, halilhazırda Gebze-İzmir Otoban Projesi’nde de faaliyet gösteriyor.

En zorlu koşullarda yüksek performans
12,7 litre Ecotorq motor sayesinde en zorlu koşullarda dahi sunduğu yüksek performans ile öne çıktığı belirtilen Ford Trucks İnşaat Serisi, 420 PS gücünde yeni motora ve 2150 Nm’lik tork üretim kapasitesine sahip. Bu değerler ile yerini aldığı versiyona göre yüzde 55 daha fazla çekiş gücü sunduğu belirtilirken, yeni 6x4 ve 8x4 araçların bu güç sayesinde her zaman yüksek performans sağladığı ifade ediliyor.

Damper, mikser ve pompa üstyapısına uygun 6x4 ve 8x4 araçlar, farklı kullanım şartları için çözümler sunuyor. Ford Trucks’ın istek üzerine temin edilebilen arazi şartlarına uygun kullanım modları sunan 12 ileri otomatik şanzımanı, ağır yükleme şartlarında avantaj sağlayan hidrolik yardımcı fren Intarder gibi donanımları ve 7 kat artırılmış fren performansı gibi özellikleri İnşaat Serisi’ne avantajlar kazandırıyor.

Yeni “Extra Heavy Duty”
8x4 damper kamyonlarda bir seri yeniliğe giden Ford Trucks, “Extra Heavy Duty” araçlarıyla çok zor şantiye şartlarında müşterisinin yanında olmayı hedefliyor. Güçlendirilmiş ön makas ve arka makas, monoblok kauçuk truniyon, geliştirilmiş kardan mili, güçlendirilmiş yakıt ve SCR tankı korumaları yanında bu ürün gamında ilk defa sunulan karter koruyucu ile araç dayanımının arttığı; çift kavrama, yüksek tonajlı lastikler ile de zor koşulların kolaylaştırıldığı vurgulanıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina