Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - Galen sıkıştırma kovalarıyla 2 iş 1 arada
Galen sıkıştırma kovalarıyla 2 iş 1 arada

Galen sıkıştırma kovalarıyla 2 iş 1 arada

İş makinelerine kova imalatı başta olmak üzere, her türlü ataşman tasarımı ve üretimi yapmak üzere 2004 yılında Ankara merkezli olarak kurulan Galen Grup, ekskavatör ve kazıcı-yükleyiciler için geliştirdiği “Vibro” sıkıştırma kovalarıyla sektörde ilgi görüyor.

Sahip olma maliyetleri her geçen gün artan iş makinelerinin çok amaçlı olarak kullanımı, ülkemizde de gün geçtikçe yaygınlaşıyor. Makinelerinin bir dakikasını bile boş geçirmek istemeyen sahipleri, farklı amaçlarla kullanabilmek için çeşitli ataşmanlar alıyorlar.

Galen Grup tarafından geliştirilen Vibro sıkıştırma kovaları, kazı veya düzenleme yapılan zeminin hemen akabinde sıkıştırılabilmesini sağlıyor. Böylece sıkıştırma işlemi için ayrıca bir ekipman ve iş gücü gerekmediği gibi önemli oranda zaman tasarrufu da sağlanıyor.

Yapılan işin ihtiyaçlarına bağlı olarak 2 ayrı Vibro sıkıştırma kova alternatifi sunuluyor: Vibro Kova ve Vibro Eğimli Kova:

Vibro Kova (Kanal kazıları)

Ekskavatör ve kazıcı yükleyici ataşmanı olarak kullanılabilen titreşim aparatlı güçlü ve kompakt bir kova türüdür. Tahliye hattına ihtiyaç duymadan 80 kg'dan 30 tona kadar sıkıştırma gücü sağlayan bu kovanın, kanal kazıları için ideal bir formatta olduğu belirtiliyor.

Vibro Eğimli Kova (Şev sıkıştırma)

Geniş formatta sıkıştırma özelliği olan bir kova tipi olan Vibro Eğimli Kovalar; nehir yatakları, eğimli yüzey koruma işleri, set ve istinat gibi geniş bir kullanım alanına sahip bulunuyor. Özellikle yol kenarlarındaki şevlerde; kazı, yüzey düzeltme gibi uygulamalarda kullanılmak üzere tasarlanmış. 45° sağa ve sola dönecek şekilde 2 adet hidrolik silindir ile donatılmış. Bütün aşınma noktalarında yüksek dayanımlı Hardox çelik kullanılıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina