Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - Galen uzun bomlu makinelerle derinler sığ, uzaklar yakın oluyor
Galen uzun bomlu makinelerle derinler sığ, uzaklar yakın oluyor

Galen uzun bom-armlı makinelerle derinler sığ, uzaklar yakın oluyor

İş makinelerinin çok amaçlı kullanımına yönelik mühendislik çözümleri geliştiren Galen Grup, 20 ton ve üstü çalışma ağırlığındaki standart ekskavatörleri birer derin kazı ve uzun erişim makinesine dönüştüren uzun bom-arm uygulamalarıyla, makine sahiplerine yeni çalışma alanları kazandırıyor.

Uzun bom-armlı ekskavatörler; temel kazılarından nehir ve deniz dibi tarama çalışmalarına; liman, hendek, set, gölet ve kanal çalışmalarından bazı yer üstü madencilik uygulamalarına kadar daha derin veya daha uzun mesafelerde çalışma gerektiren her türlü alanda kullanılıyor.

Standart bom-arm ile aynı konfor ve güvenlik özellikleri

Galen Grup Çelik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. Satış ve Pazarlama Müdürü Orkun Batuhan Yıldız, uzun erişimli bom-armların, 20 ton ve üstü çalışma ağırlığına sahip tüm makineler için uygulanabilir olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Bu uygulama, ekskavatör çalışma aralığınıza çok yönlülük katar ve makine kullanılabilirliğini genişletir. Öncelikle standart uzun bom üreticilerinden farklı olarak, uygulamadaki ihtiyacınıza yönelik doğru uzunluğu; koparma kuvveti ve makinenin momentumu gibi statik ve dinamik analizler yaparak hesaplıyoruz. Böylece makinenizin en yüksek verimde çalışmasını sağlıyoruz. Bom armın uzunluğu sizleri korkutmasın, standart bom armın kullanım konforu ve güvenliğinde uzun erişim bom armınızı kullanabilirsiniz.”

Kalite hassasiyetinin getirdiği uzun kullanım ömrü

Orkun Batuhan Yıldız, yüksek kalite sacların fabrikaya girişinden, ürünün son hali müşteriye ulaşana kadar bütün prosesleri kalite kontrole tabi tuttuklarını vurgulayarak,

“Üretimde bronz burç, 4140 malzeme pim, Strenx (Weldox) sac, yüksek kaliteli silindir, ısıl işlemli çelik döküm gibi teslimattan sonra müşterimizin sorun yaşayarak bizi erken aramaması için gereken en kaliteli malzemeleri kullanıyoruz.

Montaj esnasında ölçü kontrollerini, kaynak edilen yerlerin NDT kontrollerini ve hidrolik tesisat çekildikten sonra hidrolik kontrollerini yapmaktayız. Ürün kalitesinin arttırılması, hataların azaltılması, verimliliğin arttırılması yönünde sürekli çalışmalar yapan üç kişilik bir kalite kontrol ekibimiz bulunuyor.

Şantiyede makinenin bir gün durmasının işletmeye ve çalışmaya ne kadar zarar verdiğini çok iyi biliyoruz. Bu yüzden uygunsuzluğun olduğu yerde gerekli düzeltici ve önleyici çalışmaları hemen gerçekleştiriyoruz. İmalattaki temel hedefimiz, müşterilerimize uzun yıllar boyunca verimli ve sorunsuz şekilde çalışma olanağı sağlayacak ürünler sunmaktır.” ifadelerini kullandı.

Galen Grup müşterilerine uzun erişim bom-armın dışında yıkım bom armı, kaya armı (ripper arm), teleskopik arm ve materyal taşımak için özel tasarlanmış bom-arm gibi ihtiyaca yönelik özel seçenekler sunuyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina