Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Genie, doğaya saygılı platformlarıyla Bauma'da olacak
Genie, doğaya saygılı platformlarıyla Bauma'da olacak

Genie, doğaya saygılı platformlarıyla Bauma'da olacak 

Günümüz inşaat ve endüstriyel sektörlerinin çevreye duyarlı ve çok amaçlı kullanım imkânı sağlayan çözümlere olan talebine kayıtsız kalmayan Genie, fuarda her geçen gün genişleyen yeni nesil elektrikli ‘yeşil’ çalışma platformlarını, yeni modellerle tamamlanan Xtra Capacity (XC) teleskopik bom lift serisini, yenilikçi telematik sistemlerini ve en son destek ekipmanlarını sergileyecek.

15,7 metrelik azami çalışma yüksekliği ile XC serisinin tamamlayıcısı olan yeni Genie S-45 XC, dual taşıma kapasitesi özelliği ile sınırlandırılmamış şekilde 300 kg, sınırlandırılmamış şekilde 454 kg’a kadar ağırlık taşıyabiliyor. Yapılan işi önemli ölçüde hızlandıran bu özellik sayesinde inşaat sahalarının zorlu çalışma koşullarında dahi 3 kişi platform üzerinde güvenli şekilde çalışabiliyor.

Paletli Trax bom lift serisinin en büyük modeli olan azami 21,8 metre çalışma yüksekliğindeki yeni Genie S-64 Trax, etkileyici çekiş ve tırmanma özelliklerini XC serisi avantajlarıyla birlikte sunuyor.

Aküsünü kendisi şarj eden tam elektrikli yeni Genie Z-60/37 FE hibrit bom lift, geleneksel dizel modellerin üstün 4WD çekiş özellikleriyle elektrikli araçların çevre ve ekonomik avantajlarını birleştiriyor. Mikro ölçülü yeni Genie GS-1330 elektrikli lift, 5,9 metrelik çalışma yüksekliği ve 227 kg taşıma kapasitesiyle dar alanlarda çevreci bir çözüm olarak gösteriliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina