Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Goodyear’dan yeni OMNITRAC karma servis ürün hattı
Goodyear’dan yeni OMNITRAC karma servis ürün hattı

Goodyear’ın yeni DuraShield teknolojisine sahip OMNITRAC ürün hattı; daha fazla dayanıklılık ile birlikte gelişmiş kilometre performansı ve kaplanabilirlik özellikleriyle dikkat çekiyor.

Günümüzün karma servis uygulamaları, ağırlıklı olarak standart yol koşullarında kullanılmalarına rağmen yol dışı koşulların zorluklarına da maruz kalıyor. Bu araçlar arasında damperli kamyonlar, beton mikserleri, beton pompaları, inşaat işlerinde kullanılan düşük platformlu araçlar ve atık, geri dönüşüm, kereste ve tarım endüstrilerinde kullanılan kamyonlar yer alıyor.



Yeni OMNITRAC serisinin altısı OMNITRAC S ön aks lastiği ve dördü OMNITRAC D çeker aks lastiği olmak üzere 10 farklı ebatı bulunuyor. Seride yer alan 315/70R22.5 ebadı, sektörde bir ilk olarak, pazardaki talebin gitgide arttığı standart çekicilerin kullanımı için üretiliyor.

Goodyear’ın uyguladığı yeni bir teknoloj olan DuraShield’in, lastiğin gövdesinde oluşabilecek hasarlara karşı ekstra dayanıklılık ve kaplanabilirlik özelliği sağladığı belirtiliyor. Yeni OMNITRAC ürün hattının Goodyear MS II lastiklere kıyasla gelişmiş kilometre performansı sunduğu ve 3PMSF işaretlemesi ile kış koşulları ile ilgili tüm gereklilikleri de karşıladığı ifade ediliyor.

Lastik yönetimi için daha fazla teknoloji 

Yeni serinin öne çıkan diğer bir özelliği ise Radyo Frekansı İle Tanımlama (RFID-Radio Frequency Identification) teknolojisiyle lastiğin tanımlanması, yönetimi ve takibi için geliştirilen sisteme bağlanma olanağı sunması.

Goodyear Türkiye Ticari Lastikler Satış Direktörü Şaban Güngör yeni ürünleriyle ilgili olarak şunları söyledi: “Günümüzde karma servis filosu operatörleri hem yol hem de yol dışı koşullarda kullanılabilecek çok yönlü ve dayanıklı lastikler talep ediyorlar. Türkiye pazarında çok güçlü olduğumuz bu segmentte yeni OMNITRAC lastiklerimizin daha önceki nesillerine göre DuraShield teknolojisi sayesinde daha dayanıklı ve kilometre performansı açısından daha gelişmiş bir yapıya sahip olmasıyla gücümüze daha da güç katmayı hedefliyoruz.”



Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina