Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Hareket, İstanbul Havalimanı’nın taşınma sürecinde yer aldı
Hareket, İstanbul Havalimanı’nın taşınma sürecinde yer aldı

Hareket, İstanbul Havalimanı’nın taşınma sürecinde yer aldı

60 yılı aşkın bir süredir ağır kaldırma ve taşımacılık hizmetleri sunan, sektörün uzman şirketi Hareket, Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na başarıyla tamamlanan taşınma operasyonunda uzman ve deneyimli kadrosuyla yer aldı. Hareket, Çelebi Havacılık Holding A.Ş.’ne ait İstanbul Havalimanı’nda kullanılacak araç ve ofis malzemelerini 65 kişilik uzman ekibi ve toplam 250 aracıyla 45 saat süre içerisinde taşıdı.

Bu önemli süreçte görev almaktan gurur duyduklarını söyleyen Hareket Proje Taşımacılığı ve Yük Mühendisliği Genel Müdürü Engin Kuzucu, “Lojistik alanındaki uzmanlığımızı İstanbul Havalimanı taşınma operasyonuna da yansıttık. Son teknolojiye sahip altyapımız ve yüksek kapasitedeki ekipmanlarımızla, taşınması son derece mühim ve hassas olan toplam 1.218 ekipmanı ve 250 aracı Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na başarıyla ve emniyetli bir şekilde ulaştırdık” şeklinde konuştu.

2018’de 6 milyon kilometre yol yaptı

2018 yılında ağır nakliye ve nakliye operasyonları dahil olmak üzere 197 bin 829 ton yük taşıyan Hareket, yurtdışında 248, yurtiçinde ise 2 bin 579 taşıma işi gerçekleştirdi. 25’i ağır nakliye ve 53’ü nakliye olmak üzere 78 aracıyla 2018’de toplam 6 milyon 900 bin 655 kilometre yol yapan Hareket, 6 ülkede 321 farklı projede çalıştı. Ağır ve standart dışı kargo taşımacılığı, proje taşımacılığı, ağır kaldırma, indirme ve yerleştirme alanlarının yanı sıra vinç ve platform kiralama konusunda da hizmet veren Hareket’in vinçleri toplamda 82 bin 538 saat çalıştı.

 


Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina