Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2022
İş Makinası - Hasan Basri Bozkurt’un ismi Ostim Teknik Üniversitesinde yaşayacak
Hasan Basri Bozkurt’un ismi Ostim Teknik Üniversitesinde yaşayacak

Hasan Basri Bozkurt’un ismi Ostim Teknik Üniversitesinde yaşayacak

HİDROMEK Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Merhum Hasan Basri Bozkurt’un ismi, kuruluşunda büyük emeklerinin olduğu OSTİM Teknik Üniversitesinde konferans salonuna verildi.

OSTİM Teknik Üniversitesinde düzenlenen törene Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, OSTİM Başkanı Orhan Aydın, OSTİM Teknik Üniversitesi Rektörü Murat Yülek ile üniversite mütevelli heyeti katıldı. Hasan Basri Bozkurt’un gençlere ve eğitime verdiği değerin anlatıldığı törende HİDROMEK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bozkurt ile HİDROMEK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Ahmet Bozkurt, konferans salonunun duvarına Hasan Basri Bozkurt’un isminin ve özgeçmişinin yazılı olduğu tabelaları astı.

“Gençlere kendi tecrübelerini aktarırdı”

HİDROMEK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bozkurt, “Hasan Bey eğitime çok önem verirdi, gençlere kendi tecrübelerini aktarır, maddi manevi destek verirdi. Buranın iyi bir okul olmasını istedi. Üniversitenin hem kuruluşunda hem de mütevelli heyetinde görev aldı. Nazik düşüncenizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“Fikir insanıydı, bilime önem verirdi”

HİDROMEK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Ahmet Bozkurt ise, şunları söyledi: “Hasan Bey bir fikir insanıydı, bilime önem verirdi. Çok merak ederdi, çok araştırırdı. Çok fazla kişiye danışırdı. Danışmanlarla, üniversitelerle bir araya gelip çalışırdı. O yüzden Hasan Bey’in isminin bir üniversitede yer alması, özellikle kalbini koyduğu OSTİM Teknik Üniversitesinde, hem de konferans salonu gibi fikirlerin bilgilerin paylaşıldığı bir ortamda yer almasından çok büyük gurur ve mutluluk duydum. Çok teşekkür ederiz.”

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina