Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - HASEL, ADANA’DA BOBCAT MÜŞTERİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
HASEL, ADANA’DA BOBCAT MÜŞTERİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

HASEL, ADANA’DA BOBCAT MÜŞTERİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Geniş ürün yelpazesi ve hizmet çeşitliliğiyle, Türkiye iş makineleri sektörünün güçlü oyuncuları arasında yer alan HASEL İş Makinaları, Adana Bölge Müdürlüğü’nde “Bobcat Müşteri Günleri” etkinliği düzenledi.

Bobcat’in mini yükleyici, teleskobik yükleyici, lastik tekerlekli yükleyici ve mini ekskavatör pazarındaki geniş ürün çeşitliliğini, kaliteli satış ve satış sonrası hizmet anlayışı ile birleştirerek müşterilerine çözüm üreten HASEL İş Makinaları, Adana’da düzenlediği etkinlikte davetlilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

“Tarım grubunda ilk kez Adana’da buluştuk”

Bobcat Telehandler Ürün ve Satış Müdürü Mustafa Çağa, müşterileriyle daha yakın temas kurma fırsatı buldukları etkinlikte; 2 adet telehandler, 1 adet paletli mini yükleyici ve 1 adet 5 tonluk mini ekskavatör modellerini sergiledikleri belirterek,

İnşaatın yanı sıra tarım sektörüne de çok önem veriyoruz. Bu nedenle tarım grubundaki 7 metre ve 10,50 metre telehandler modellerimizi sergiledik. Etkinliğe katılan müşterilerimiz makineleri, Bobcat ataşmanlarla birlikte deneyimleme şansı buldu.

Tarım grubunda ilk kez Adana’da bir etkinlik yapma deneyimi yaşıyoruz. Sektörel bazda çözümler sunduğumuz ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına yanıt veren ürünler getirdiğimiz için bu organizasyonları daha da arttırmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Adana, tarım grubunda çok önemli bir bölge. Bu bölgedeki müşterilerimizin taleplerine göre hareket ettik. Burada hep birlikte çok iyi bir organizasyon gerçekleştirdik. Sırada İstanbul, Ankara ve İzmir etkinliklerimiz var. Fuarların dışında bu tip organizasyonlar, müşteriler ile daha iyi temas kurmamızı sağlıyor” ifadelerini kullandı.

Hasel Grup çatısı altında Bobcat olarak Türkiye’de 2 yıldır faaliyet gösterdiklerine dikkat çeken Çağa, “Pazarda bulunduğumuz süre boyunca Türkiye’ye çok sayıda makine getirdik. Stoklarımız iyi durumda. Müşterilerimiz çok memnun. Bu memnuniyet giderek artıyor. Aslında biz de onların yeni ihtiyaçlarını öğreniyoruz. Bu amaçla yeni kompakt ürünler getirdik. 6 metre telehandler modelimiz oldukça fazla talep gördü. Bunun yanında rotasyonlu telehandler da getirdik” dedi.

“Bobcat’in Hasel bünyesinde bulunması müşteriye güven veriyor”

Etkinliğinin oldukça başarılı geçtiğini belirten Bobcat Mini Yükleyici Türkiye Satış Müdürü Cem Gürel, “Etkinliğimizde yeni ürünlerimizi, mini ekskavatörde 5 ton sınıfını, teleskopik makinelerde 10,5 metreyi ve Türkiye’de çok fazla tercih edilen T 590 model paletli mini yükleyicimizi müşterilerimizin beğenisine sunduk. Yeni tasarım öğelerini barındıran makinelerimizi, bölgedeki talepler doğrultusunda sergilemek istedik. Müşterilerimiz Bobcat’i daha fazla görmek istediğini belirtiyor. Biz de bu doğrultuda hareket ederek müşteri buluşmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Hasel Grubu bünyesinde bulunan Hyundai CE ve Bobcat’in iş makineleri sektöründe önemli markalar arasında yer aldığına dikkat çeken Gürel, “Bobcat’in Hasel bünyesinde bulunması müşteriye güven veriyor. Büyüyen mini iş makinesi sektöründe Bobcat öncü bir marka olmaya devam ediyor. Biz de bunun farkında olarak yeni makinelerimizi getirmeye devam ediyoruz. Şu anda stok seviyemiz gayet iyi durumda bulunuyor. Satışlarımızda bu doğrultuda devam ediyor” şeklinde konuştu.

Müşteri Görüşleri

Ağıt Nakliyat - Ramazan Ağıt

“Bobcat güzel makineler üretiyor. Şu anda elimizde bulunmasa da buradaki deneyimlerimizin de etkisiyle yakın zamanda parkımıza Bobcat makineler ekleyeceğimizi söyleyebilirim.”

Çakmak BİMS - İsmail Çakmak

“Niğde’de Bims imalatı yapıyoruz ve kaba inşaat malzemesi satışı gerçekleştiriyoruz. Daha önceden farklı marka telehandlerlarımız da oldu. Bununla birlikte bizim beklentilerimizi en iyi Bobcat’in karşıladığına karar verdik. Bobcat’in telehandlerını almak için sıraya yazıldık. Bobcat, dünya çapında bilinen bir marka. Hasel Grup çatısı altında bulunan Bobcat’in tüm süreçleri başarıyla gerçekleştireceğini düşünüyoruz.”

Keskinsan Vinç İnşaat - Mehmet Keskin

“Firma olarak geniş bir makine parkına sahibiz. Şu anda parkımızda eklemli bomlu vinçler, mobil vinçler, teleskopik yükleyiciler bulunuyor. Gaziantep'ten buraya kadar makineleri incelemek için geldik. Önümüzdeki dönemde Bobcat marka satın almayı düşünüyoruz. Bobcat’in bizi en çok cezbeden noktası, 3 yıl 3.000 saat garantiye sahip olması oldu.”

Kırlı Tarım - İbrahim Kırlı

“Etkinlikte makineleri yakından inceleme şansımız oldu. Bizim ihtiyacımıza cevap verebilen makinelerle karşılaştık. Yakın zamanda biz de Bobcat satın aldık. Teslimatın temmuz veya ağustos ayında yapılması planlanıyor. İlerleyen zamanlarda da yeni Bobcat’ler almayı düşünüyoruz.”

Niğde Çelebi Araç ve İş makineleri Kiralama - Himmet Çelebi

“Bölgede telehandlerda 14 yıllık tecrübemiz bulunuyor. Daha önce farklı telehandler kullanma deneyimi yaşasak da yakın zamanda 3 adet Bobcat telehandler satın aldık. Makineleri henüz kullanma fırsatı bulamasak da memnun kalacağımızı düşünüyorum. Gelecekteki yatırımlarımızda da Bobcat markasının ilk tercihimiz olacağını söyleyebilirim.”

Apa Makina - Sezgin Yüzgeçcioğlu

“İş makineleri sektöründe yaklaşık 35 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Mümessillik, alt bayilik, satış sonrası hizmetleri kapsayan çeşitli çalışma alanlarımız bulunuyor. Bobcat zaten kendisini ispatlamış bir marka. Hasel’in temsilciliğiyle beraber bu imajını daha da güçlendirdiğine inanıyoruz. Bobcat’ten 8 adet siparişimiz bulunuyor. Bunlardan 3 adedi T590 mini yükleyici modeli, 5 adedi de 7, 10 ve 18 metre telehandler modelleri. Bobcat’ten alacağımız hizmetten memnun kalacağımızı düşündüğümüz için bulunduğumuz şartlarda en iyi tercihi yaptığımıza inanıyoruz.”

Ünlü Ticaret - Erol Ünlü

“Bobcat’le yeni tanıştık. Buraya gelerek yeni bir makine daha almaya karar verdik. Katılım sağladığımız etkinlik çok hoşumuza gitti. Burada sergilenen makineleri deneyimleme fırsatı edindik. Şu anda makine parkımızda Bobcat bulunmasa da yakın zamanda yatırım yapmayı planlıyoruz. Etkinliği düzenleyen ekibe ve Bobcat’e teşekkür ederim.”

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina