Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - Hatay Büyükşehir Belediyesi, 46 adet yeni iş makinesi aldı
Hatay Büyükşehir Belediyesi, 46 adet yeni iş makinesi aldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (HATSU) park alanında düzenlenen törenle 11 adet ekskavatör, 5 adet dozer, 10 adet kazıcı yükleyici, 4 adet yükleyici, 10 adet yama silindiri, 4 adet toprak silindiri ve 2 adet greyder Belediye Fen İşleri Daire Başkanlığı'na teslim edildi.

Düzenlenen törene Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Başkan Vekili Serdar Güven, Fen İşleri Daire Başkanı Ekrem Baldıran, HATSU Genel Müdürü İsameddin Çeker, Belediye-İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Abdi Ataç da katıldı.

40 adet kamyon, 1 adet tır çekici, 2 adet asfalt makinesi, 1 adet röleytank ve 6 adet minibüsün 15 Mayıs 2015 sonrasında Büyükşehir bünyesine kazandırılacağını belirten Fen İşleri Daire Başkanı Ekrem Baldıran, önceden alınan iş makineleriyle birlikte toplamda 184 iş makinesinin Fen İşleri bünyesinde Hatay'a hizmet verdiğini belirtti. Fen İşleri Yol Şube Müdürlüğü'nde beton asfalt ve ihalelerinin bittiğini, menfez ihalelerinin ise 30 Nisan tarihi itibariyle yapıldığını kaydeden Baldıran, bu yıl 7 tane köprü yapımının programda mevcut olduğunu ve 350 km statik asfalt kaplama çalışması programlarının olduğunu söyledi.

Başkan Lütfü Savaş ise yaklaşık 14 ay süre içerisinde önemli derecede mesafe aldıklarını vurgulayarak, “Fakat daha çok alacağımız yol ve mesafe var, yılmadan hep birlikte çalışmaya gayret edeceğiz. Buradaki iş makineleri görünenlerin bir kısmı. Sahada da bir çok yerde iş makinemiz var. Fen İşleri Daire Başkanlığımıza verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyorum." dedi.  15 ilçe 713 mahalleye hizmet etmek ve sorunları çözmek için durmadan çalıştıklarını belirten Başkan Savaş, "Projelerimiz tek tek sahaya iniyor, ihaleleri yapılıyor ve yapımına başlanıyor. İş makinelerimizin Hatay'ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum." şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından kurdelaları kesen Başkan Lütfü Savaş, daha sonra bir kazıcı yükleyiciye bindi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina