Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - Hazır beton sektörü, İstanbul’da buluşacak
Hazır beton sektörü, İstanbul’da buluşacak

Avrupa Hazır Beton Birliği’nin (ERMCO) 2015 Kongresi, 4-5 Haziran’da İstanbul Askeri Müzesi’nde düzenlenecek. Toplantıya Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) ev sahipliğinde düzenlenecek kongreye Avrupa başta olmak üzere birçok ülkeden 400’ü aşkın hazır beton sektörü temsilcisi katılacak. 

THBB Başkanı Yavuz Işık konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İlk olarak 1995 yılında ERMCO’nun 11. Kongresi’ni İstanbul’da büyük bir başarı ile gerçekleştirdik. Yürüttüğümüz yoğun temaslar ve çalışmalar neticesinde bu organizasyonu tekrar ülkemize kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. ERMCO 2015 Kongresi’nde ülkemizi ve sektörümüzü en iyi şekilde temsil edeceğiz.” dedi.

 

60 bilimsel bildirinin sunulacağı kongrede, beton çözümlerinin sürdürülebilirliği, betonun topluma katkısı, beton konusundaki gelişmeler, betonun pazarlanması ve yönetimini ele alan dört farklı oturum düzenlenecek. Ayrıca kongrede eş zamanlı olarak betonun üretimine ve test edilmesine yönelik malzemelerin, ürünlerin ve ekipmanların sunulduğu bir sergi de yer alacak.

 

Kongrede ayrıca Northwestern Üniversitesi’nde profesör olarak görev alan Surendra P. Shah, “Son 50 Yılda Beton Bilimindeki Gelişmeler” başlıklı bir konuşma yapacak. National Geographic’in dünyanın en iyi 25 harikası arasında gösterdiği Jason De Caires Taylor’ın su altı beton heykellerinin fotoğrafları da ERMCO 2015 Kongresi kapsamında sergilenecek.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina