Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - Hidromek, 1.000’inci kazıcı yükleyici satışı adedine 2015’te erken ulaştı
Hidromek, 1.000’inci kazıcı yükleyici satışı adedine 2015’te erken ulaştı

Hidromek, 2015 yılında Türkiye’de satışını gerçekleştirdiği 1.000’inci kazıcı yükleyicisini Sivas İmranlı İlçe Özel İdaresi’ne teslim etti. DMO aracılığıyla satışı gerçekleştirilen HMK 102S Alpha A5 kazıcı yükleyici; İmranlı’nın çetin geçen kış şartlarında karla mücadele, kanalizasyon ve içme suyu işlerinde hizmet verecek.

Hidromek’in her yıl gelenekselleşen 1.000’inci kazıcı yükleyici teslimat törenine İmranlı Kaymakamı İshak Çınar, İmranlı İlçe Özel İdare Müdürü Sezgin Zengin, İmranlı Köylere Hizmet Götürme Birliği Muhasibi Yavuz Şimşek, İl Genel Meclis Üyesi Haydar Ünsal, İmranlı İlçe Emniyet Müdürü Cihat Acar katılım gösterdi. Hidromek tarafında ise Kazıcı Yükleyici Anadolu Satış Müdürü Mustafa Işık, Pazarlama Müdür Yardımcısı Özge Şenyurt, Kayseri Bölge Müdürü Halim Özbilen, Kayseri Bölge Uzman Satış Yetkilisi Barış Büyükbahçeci ve Hidromek Sivas Yetkili Servisi Öz Sistem Makine’dan Erdal Gürbüz hazır bulundu.

İmranlı ilçe sınırları içerisinde 100 köy, 38 mezranın bulunduğunu söyleyen İmranlı Kaymakamı İshak Çınar, buna bağlı olarak makine parklarında kazıcı yükleyici dışında birçok makine ekipman bulunduğunu ifade etti. Çınar, Hidromek tercih nedenlerini ise şöyle özetledi: “İl genel meclis üyelerimizle, özel idare müdürümüzle yaptığımız görüşmeler sonucunda uzun vadede fayda sağlayacak bir makine almakta karar kıldık. Hidromek, piyasada çok tercih edilen bir marka. Kalite standardı, servis ağının geniş olması ve fiyat uygunluğuyla da ön plana çıkıyor. Tüm bunları göz önüne aldığımızda tereddütsüz bir şekilde Hidromek’i tercih ettik. İmranlı bölgesi, arazi şartları olarak sert bir yapıya sahip bulunuyor. Bu arazi şartlarında vereceğimiz hizmette aksama olmaması adına güçlü ve tam donanımlı olan HMK 102S Alpha A5’i seçtik.”

Kış şartlarının uzun sürmesinden dolayı yaklaşık 2,5 aylık yoğun bir program geçirdiklerini vurgulayan Kaymakam Çınar, bu yoğun program için makine ve ekipmana gerek duyduklarını kaydederek sözlerine şöyle devam etti: “İmranlı ilçesinin bir eksiği kazıcı yükleyicisinin olmamasıydı. Yaklaşık 40 köyümüzün acil ihtiyaçlarını gidereceğiz. Sonrasında diğer köylerimizdeki işlerimize bakacağız. Kısacası bu makine İmranlı’nın eli, kolu olacak ve büyük hizmetler verecek.”

1.000 rakamına geçtiğimiz yıla kıyasla daha erken ulaştıklarının altını çizen Hidromek Kazıcı Yükleyici Anadolu Satış Müdürü Mustafa Işık, 2015 yılı ilk 6 ayının Hidromek açısından verimli geçtiğini belirtti. Hidromek olarak Türkiye’nin her bölgesinde var olmaya devam edeceklerini bildiren Işık, “1.000’inci kazıcı yükleyicimizi teslim etmekten gurur duyuyoruz. İmranlı İlçe Özel İdaresi’nin Hidromek’i tercih etmesi ve kaymakamımız İshak Çınar’ın göstermiş olduğu ilgi bizi ayrıca mutlu etti. Son 6 yıldır pazar lideri olan ve 7’nci yılda da pazar liderliğine yürüyen güçlü bir ekibiz. Hedefimiz, 1.000’inci kazıcı yükleyici adetlerine her yıl biraz daha erken ulaşabilmek ve ekskavatör ürün grubunda da 1 yıl içerisinde 1.000’li adetleri görebilmek. Hem kamu sektörü hem de özel sektör kanadında bize verilen destekler onur verici. Bizler de bu desteklere lâyık olmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

Türkiye kazıcı yükleyici pazarının bu yıl kamu alımları sayesinde büyüdüğünü hatırlatan Mustafa Işık, 1.000’inci kazıcı yükleyiciye ulaşmalarında kamu satışlarının da etkili olduğunu bildirdi. Işık, şöyle devam etti: “Yeni çıkan büyükşehir yasasından dolayı büyükşehirlerin sorumluluğu arttı. Kazıcı yükleyiciler; kanalizasyon, içme suyu, yol, çevre düzenleme, park ve bahçe işlerinde belediyelerin olmazsa olmaz makineleri haline geldi.”

“Sivas’ta kazıcı yükleyici ürün grubunda yüzde 70 pazar payıyla lideriz”

Kayseri bölgede geçtiğimiz yıllarda da 1.000’inci kazıcı yükleyicinin teslimatını yapabilmek için çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Hidromek Kayseri Bölge Yöneticisi Halim Özbilen, “1.000’inci kazıcı yükleyicinin bizim bölgemizde verilmiş olmasından dolayı çok mutluyuz. Bölgemizde tarla düzeltme, kanalizasyon gibi işlerde kazıcı yükleyici, madencilikte ise yüksek tonajda ekskavatörler kullanılıyor. Sivas’ta kazıcı yükleyici ürün grubunda 2014’ün sonu ve 2015’in ilk 6 ayı itibariyle yüzde 70’lik bir pazar payıyla lideriz.” açıklamalarında bulundu.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina