Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - HİDROMEK, German Design Award 2017’den ödülle döndü
HİDROMEK, German Design Award 2017’den ödülle döndü

German Design Award (Alman Tasarım Ödülü) jürisi tarafından aday gösterilen HİDROMEK, “Special Mention” ödülüne layık görüldü.

Her yıl German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından düzenlenen German Design Award (Alman Tasarım Ödülü)’ün bu seneki adayları arasında Hidromek de yer almıştı. Dışarıdan aday kabul etmeyen, sadece jürinin belirlediği kriterlere uyan tasarımların yarışmacı olabildiği dünyaca ünlü bu tasarım yarışmasında HİDROMEK, HMK 600 MG motor greyderiyle ödül kazandı. Ulaşım kategorisinde “Excellent Product Design (Mükemmel Ürün Tasarımı)” ödülüne aday gösterilen HMK 600 MG motor greyder, “Special Mention” ödülünün sahibi oldu.

Dünyadaki en önemli tasarım değerlendirme mercilerinden biri olarak kabul edilen German Design Council verdiği bu ödülle HMK 600 MG motor greyderinin tasarımının başarısını ve tasarımının sunduğu çözümleri ödüllendirdi. Tasarımın tutkusunu, kalitesini ve yaratıcılığı simgeleyen German Design Award öncesinde HİDROMEK’in, uluslararası platformda Amerikan Good Design ödüllerinden “Product Design Award” kategorisinde verilmiş ve Alman IF Design ödüllerinden “IF Product Design Award” ve “IF Professional Concept” kategorilerinde kazanılmış ödülleri bulunuyor. HİDROMEK bu ödülle beraber 4’ü uluslararası toplam 6 tasarım ödülünün sahibi oldu.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina