Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - HİDROMEK HMK 640 WL, iF Design 2017 tasarım ödülünü kazandı
HİDROMEK HMK 640 WL, iF Design 2017 tasarım ödülünü kazandı

HİDROMEK'in yeni lastik tekerlekli yükleyicisi HMK 640 WL, dünyadaki en prestijli tasarım yarışmalarından iF Design 2017 tarafından "Ürün Tasarımı Ödülü"ne layık görüldü. Böylece HİDROMEK, tasarım alanındaki başarısını, uluslararası düzeyde kazandığı bu 5’inci tasarım ödülü ile taçlandırmış oldu.

HMK 640 WL modelinin mimarlarından HİDROMEK Tasarım Stüdyosu Yöneticisi Hakan Telışık, aldıkları ödül hakkında şunları söyledi: “Endüstriyel otomotiv markası olarak, bu değerli tasarım ödülünü ülkemize bir kez daha getirmiş olmaktan gurur duyuyoruz. 3’üncü IF Tasarım Ödülümüzü kazanarak, 5’inci uluslararası tasarım ödülüne ve toplamda 7’inci tasarım ödülüne sahip olmaktan onur duyuyoruz.

1953 yılında kurulan ve tasarımda mükemmelliği temsil ettiği belirtilen iF Design, dünyanın en prestijli endüstriyel tasarım ödülleri arasında yer alıyor.

Kazıcı yükleyici ve hidrolik ekskavatör ürün gruplarında yıllardır Türkiye pazarında lider olan HİDROMEK, yeni lastik tekerlekli yükleyici ve greyder modelleriyle birlikte müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını HİDROMEK markası altında karşılama hedefine yönelik büyük adımlar atmış oluyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina