Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - Hidromek, kazıcı yükleyici ve hidrolik ekskavatör pazar liderliğini 2015’te de bırakmadı
Hidromek, kazıcı yükleyici ve hidrolik ekskavatör pazar liderliğini 2015’te de bırakmadı

Hidromek, İMDER (Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği) verilerine göre 2015 yılında hem kazıcı yükleyici hem de hidrolik ekskavatör grubunda en fazla yurt içi satışı gerçekleştiren firma oldu. Kazıcı yükleyici grubunda yüzde 45,6 pazar payıyla toplam 1.704 adet satış gerçekleştiren Hidromek, hidrolik ekskavatörde ise 700 adetlik satışla pazar lideri olmayı başardı.

Kazıcı yükleyici ürün grubunda 7 yıl üst üste kazandığı bu başarıya paletli ekskavatörde yüzde 24,6 pazar payı ve 645 adet satışla son 4 yılın liderliğini de ekleyen Hidromek, lastikli ekskavatörde ise pazardan yüzde 29’luk pay aldı ve 55 adet satış gerçekleştirdi.

2013 yılında Japon Mitsubishi Heavy Industries’in greyder üretimiyle ilgili iş kolunun tümünü satın alan Hidromek, Türkiye pazarına uygun motor greyder ürününü geliştirme çalışmalarını tamamladı ve 2016 yılı itibariyle motor greyder ürününü pazara sunacak. Ekskavatör grubuna yeni eklenen 50 ton sınıfındaki HMK 490 LC HD paletli ekskavatörün yanı sıra 17 ton lastikli ekskavatör ve değişik tonajlarda mini-midi paletli ve lastikli ekskavatör üretimi planlayan Hidromek’in, 2016 yılında da ürün gamını genişletmeye devam edeceği belirtiliyor. 

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina