Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - HİDROMEK yepyeni ürünleriyle Komatek 2017 Fuarı’nda
HİDROMEK yepyeni ürünleriyle Komatek 2017 Fuarı’nda

Red Dot (Best of the Best), iF Design Award gibi 7’si uluslararası düzeyde prestije sahip, toplam 9 adet tasarım ödülü alan HİDROMEK, motor greyder ve lastik tekerlekli yükleyiciyle birlikte tüm ürün grubunu, Komatek 2017 Fuarı’nda müşterileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. 3 – 7 Mayıs 2017 tarihleri arasında, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan Komatek Fuarı’nda, makinelerle birlikte farklı ataşmanlar da sergileniyor olacak.

Kendi tasarımı olan HMK 600 MG motor greyderi ve HMK 640 WL lastik tekerlekli yükleyiciyi, A2 açık alanda müşterilerinin beğenisine sunacak olan HİDROMEK’in fuarda yer vereceği diğer ürün grupları şu şekilde kaydediliyor:

HMK 62 SS mini kazıcı yükleyici, Supra Serisi HMK 102 B SUPRA, HMK 102 S SUPRA ve Alpha Serisi HMK 102 B ALPHA, HMK 102 S ALPHA kazıcı yükleyiciler, Gen Serisi HMK 140 W, HMK 200 W lastikli ekskavatörler ve Gen Serisi HMK 140 LC, HMK 220 LC, HMK 220 NLC, HMK 300 LC, HMK 370 LC HD, HMK 490 LC HD paletli ekskavatörler ve farklı ataşmanlar.

HİDROMEK kazıcı yükleyici ürün grubundan ALPHA Serisi’nin uygun yatırım maliyeti ve üretkenlik; SUPRA Serisi’nin ise, operatör konforu ve kullanım kolaylığı sağladığı ifade ediliyor. Bomu ve armı, ağır saha şartlarında maksimum performans ve uzun ömür kombinasyonu gözetilerek imal edildiği belirtilen tasarım ödüllü Gen Serisi ekskavatörler, kumanda kabiliyeti ve bakım kolaylığı ile dikkat çekiyor. HİDROMEK’in yeni gözdesi HMK 600 MG Motor Greyder, tesviyeden kazımaya, şev kesmeden hendek açmaya ve kar küremeye kadar birçok iş için kullanıma uygunluğu ve 8 ileri-8 geri vitesi sayesinde, kullanıcılarına sunduğu hem direksiyondan hem de joystickten manevra yapabilme imkanı ile ön plana çıkıyor.

26,3 ton çalışma ağırlığına ve 4,2 metreküp kova kapasitesine sahip lastik tekerlekli yükleyici HMK 640 WL, HİDROMEK ürünlerinin tasarımda geldiği son noktayı temsil ediyor. HMK 640 WL’de, Mercedes marka, 324 HP güç ve 1600Nm tork sağlayan, 6 silindirli dizel motor bulunuyor. 5 ileri ve 3 geri vitese sahip olan HMK 640 WL, TIPSHIFT tuşu ile tek noktadan ileri-geri yürüyüş kontrolü sağlayabiliyor. Isıtmalı koltuğu ve koltuğa entegre her yöne ayarlanabilen operatör konsolu ile operatöre kendini ofis konforunda hissettirecek bir çalışma ortamı ve ergonomi sağlandığı belirtiliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina