Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - Hitachi’nin iş makinesi geliri yüzde 18 arttı
Hitachi’nin iş makinesi geliri yüzde 18 arttı

Japonya merkezli HCM Group’un 2017 üçüncü çeyrek dönemindeki konsolide geliri yüzde 31,5 artarak 440,276 milyon Yen’e ulaştı.

Şirketin iş makineleri segmentinin yıllık konsolide geliri ise yüzde 17.6 artışla 393.767 milyon Yen olarak açıklandı. Çin başta olmak üzere bölgelerin genelinde satışların artması ve H-E Parts şirketi ve Bradken şirketiyle işbirliği yapılması gelirlerinin artmasını sağlarken, Hitachi Sumitomo’nun hisse senedi transferleri gelirler üzerinde olumsuz bir etki bıraktığı belirtildi. Şirketin faaliyet geliri bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 524.2 artışla 37.614 milyon Yen’e, işletme geliri ise yüzde 799.7artışla 39,291 milyon Yen’e ulaştı.

Yapılan açıklamada, Orta Doğu ve Afrika bölgeleri hariç, hidrolik ekskavatörlere yönelik talebin küresel olarak arttığı belirtildi. Parça ve servis hizmetlerinden gelen gelirini arttırmak için gelişmiş bir müşteri destek sistemi kurmayı amaçlayan şirket, küresel çapta başlatılan, servis desteği ve parça tedariki sunan ConSite adlı oluşumu desteklediklerini ve bu sayede parça tedariki ağını ve gelirlerini arttırdıklarını da açıkladı. İnşaat sektörünün yanında, maden sektöründe de artan talebi karşılamak için AC-3 serisi damperli kamyonlarının satışını arttırmaya odaklanılacağı ve madencilik işletmelerini en iyi hale getirmek için filo yönetim sistemi ve otonom bir nakliye sistemi geliştirileceği de açıklamalarda yer aldı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina