Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - HİDROMEK 2017 yılında Türkiye pazarına 1000. kazıcı yükleyicisini teslim etti
HİDROMEK 2017 yılında Türkiye pazarına 1000. kazıcı yükleyicisini teslim etti

Son 8 yıldır Türkiye kazıcı yükleyici pazarındaki liderliğini sürdüren HİDROMEK, her yıl yurt içi pazarda satışını yaptığı 1.000’inci kazıcı yükleyicisini kutlama geleneğini sürdürüyor. 2017 yılının törenle tarihe geçen şanslı HİDROMEK müşterisi, Aksaray merkezli Bozkurt Hafriyat oldu.

Bozkurt Hafriyat’ın , HMK 102 S Alpha A8 kazıcı yükleyicisi, düzenlenen bir törenle firma sahibi Serkan Bozkurt’a teslim edildi. Teslimat töreninde HİDROMEK yetkilileri tarafından firmaya bakım ve yedek parça alımlarında kullanılmak üzere 1.000 Euro’luk bir hediye çeki takdim edildi. Törene Hidromek Ankara Bölgesi Satış Yöneticisi Serkan Aygün ve Hidromek Ankara Bölgesi Uzman Satış Yetkilisi Ümit Keskin katıldı.

Teslimat sırasında düşüncelerini paylaşan Serkan Bozkurt, “Bizim böyle bir uygulamadan haberimiz yoktu. Ümit Bey aradı, müjdemi isterim diyerek 1.000’inci makinenin bize denk geldiğini söyledi. dedi. Bu bizim için şans oldu.” dedi. 1.000’inci kazıcı yükleyiciyi satan HİDROMEK Ankara Bölgesi Uzman Satış Yetkilisi Ümit Keskin ise “4,5 yıldır HİDROMEK’te çalışıyorum ve ilk defa böyle bir satış tecrübem oldu. İlk duyduğumda mutlu oldum, makinemizin hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“Alım yaparken başka alternatif düşünmedik”

Daha önce de HİDROMEK HMK 102 S model ve HMK 102 B model kazıcı yükleyicileri kullanan Serkan Bozkurt, tecrübeleri nedeniyle yine HİDROMEK’i tercih ettiklerini belirtti. Bozkurt, “Daha önce de aynı modeli kullandım ve makine alacağım zaman başka alternatif düşünmedim. Kazıcı yükleyici konusunda HİDROMEK’i çok başarılı buluyorum. Ayrıca HİDROMEK Aksaray’da yetkili servisi olan tek firma ve yedek parçası kolay temin ediliyor.” dedi.

"HİDROMEK’in Ar-Ge faaliyetleri çok güçlü"

Makinenin yüke girişte, kaldırmada, toplamada beklentilerini karşıladığını belirten Bozkurt, HİDROMEK hakkında şu yorumlarda bulundu: “Satın aldığım HMK 102 S Alpha kazıcı yükleyici ile eski modelimizi karşılaştırdığımda, HİDROMEK’in çok güzel yeniliklere imza attığını gördüm. HİDROMEK müşterilerinin ve operatörlerin görüşlerini önemsiyor, bu da Ar-Ge konusunda onları bir adım ileriye taşıyor. Yapacağız dedikleri her şeyi yapmışlar; makinemizi HİDROMEK’ten almamızın bir diğer sebebi de bu. Bir diğer geliştirme ise operatörler için çok önemli olan kabin genişliği ve görüş açısında yapılmış. Operatör için ön tarafın görünürlüğü çok önemlidir, yaptığı işi görebiliyor olması gerekir. HİDROMEK kabinini çok beğendim. Birçok makinede birinci vitesten ikinci vitese geçerken yaşanan güç kayıpları bu makinede yok. Bu bize seri çalışma imkânı ve operatör konforu sağlıyor. Makinemizi şu an devam eden hafriyat ve alt yapı işlerimizde kullanacağız, performansımızı arttıracağına inanıyorum.”

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina