Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - HİDROMEK ALMANYA’DAKİ NORDBAU FUARI’NA KATILDI
HİDROMEK ALMANYA’DAKİ NORDBAU FUARI’NA KATILDI

HİDROMEK ALMANYA’DAKİ NORDBAU FUARI’NA KATILDI

HİDROMEK, en büyük ihracat pazarları arasında yer alan Almanya’da düzenlenen 68. NordBau 2023 Fuarında kazıcı yükleyici, lastikli ve paletli ekskavatör, lastikli yükleyici ve motor greyder ürün gruplarından makinelerini sergiledi.

Her yıl yaklaşık 600’e yakın katılımcı ve 60 binden fazla ziyaretçiyi buluşturan NordBau Fuarı, bu yıl 6-10 Eylül tarihleri arasında kapılarını açtı.

Sektörün Kuzey Avrupa’daki en büyük fuarlarından biri olan NordBau Fuarı’nda HİDROMEK, HMK 62 T mini kazıcı yükleyici, yeni K4 Serisine ait HMK 102 B Supra kazıcı yükleyici, HMK 150 WR lastikli ekskavatör, HMK 145 LC SR, HMK 230 NLC, HMK 310 NLC, HMK 390 NLC HD paletli ekskavatörler, HMK 640 WL lastikli yükleyici ve HMK 600 MG motor greyderi ziyaretçilerle buluşturdu.

“NordBau, sektörün önemli buluşma noktalarından biri “

HİDROMEK’in İspanya, Fransa, Portekiz, İtalya ve Almanya’dan sorumlu uluslararası ofisi HİDROMEK WEST’in Genel Müdürü Stoian Markov, fuarla ilgili şu değerlendirmede bulundu:

Sektörün önemli buluşma platformlarından biri olan NordBau Fuarı’nda yüksek teknolojiye sahip makinelerimizi sergiledik. Ayrıca müşterilerimiz ve bayilerimizle bir kez daha bir arada olma fırsatı yakaladık. HİDROMEK makineleri bugün 6 kıtada 100'den fazla ülkede çalışıyor. Potansiyel müşterilerimiz ve bayilerimizle bu ağı genişletmeyi hedefliyoruz. NordBau Fuarı bu anlamda önemli bir platform.

“Almanya’da 15 bayimiz bulunuyor”

HİDROMEK WEST’te Almanya’dan Sorumlu Pazarlama Müdürü Sebastien Zilyas ise şu bilgileri paylaştı:

Almanya bizim çok önem verdiğimiz bir pazar. Şu anda Almanya’da 15 bayimiz bulunuyor ve bu bayilerimiz Almanya'daki başarımızda bize büyük destek sağlıyor. NordBau Fuarı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da bayi ağımızı güçlendirmek, marka bilinirliğimizi artırmak ve ürünlerimizi tanıtmak açısından bizlere büyük fırsatlar sundu.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina