Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - HİDROMEK, bir kez daha en büyük 500 şirket arasında
HİDROMEK, bir kez daha en büyük 500 şirket arasında

HİDROMEK, bir kez daha en büyük 500 şirket arasında

Capital Dergisi tarafından her yıl hazırlanan, Türkiye'nin en büyük özel şirketlerinin sıralandığı 500 şirket listesinde HİDROMEK, 318. sırada yer alarak bu yıl da Türkiye’nin en büyükleri arasında yer aldı.

Şirketler, ‘Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması’ kapsamında, ciro, kârlılık, ihracat ve istihdam rakamlarına göre değerlendiriliyor.

Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin belirlendiği Capital 500 listesinde 318. sırada yer alan HİDROMEK, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan “Türkiye’nin 1000 İhracatçı Firması 2018” araştırmasında geçen yılki yerini 17 sıra yükselterek 238’inci sırada yer aldı. İstanbul Sanayi Odası (ISO) tarafından Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 178’inci, Fortune 500 Türkiye listesinde ise 226. olmuştu.

HİDROMEK, İMDER (Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği) tarafından açıklanan verilere göre Türkiye’de son 10 yıldır kazıcı yükleyici, son 7 yıldır hidrolik ekskavatör ve ilk kez motor greyder satışlarında pazar lideri konumunda.

Yatırımlarına devam ediyor

Bu yıl kuruluşunun 41. yıl dönümü olan HİDROMEK, katıldığı yurt içi ve yurt dışı fuarlar, aldığı uluslararası tasarım ödülleri, AR-GE ve üretim alanlarında yaptığı yatırımlar ile her yıl olduğu gibi bu yıl da sürdürüyor. HİDROMEK Üretim Üssü’nü kurmak amacıyla 1,4 milyon metrekareyi aşkın sanayi parselini satın alan HİDROMEK, üretim üssünde, ilgili fabrikaları peyderpey tamamlanarak faaliyete almayı planlanıyor. İlk olarak komponent fabrikasını faaliyete geçirmiş olan HİDROMEK, daha önce ithal ettiği şanzıman, aks ve hidrolik redüktör gibi ana komponentlerin üretimini de artık büyük ölçüde kendi bünyesinde yapıyor.

 


Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina