Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - HİDROMEK, bu yıl da Türkiye’nin en büyükleri arasında yer aldı
HİDROMEK, bu yıl da Türkiye’nin en büyükleri arasında yer aldı

HİDROMEK, bu yıl da Türkiye’nin en büyükleri arasında yer aldı

Bu yıl kuruluşunun 41. yıl dönümü olan HİDROMEK, İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl hazırlanan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” 2018 listesinde 178’inci sırada yer aldı.

Firmaların, üretimden satışların büyüklüğüne göre sıralandığı liste iş dünyasının öncülerini belirliyor. Firmalar, aynı zamanda net satışlar, brüt katma değer, öz kaynak, ihracat ve ortalama çalışan sayısı büyüklükleri gibi kriterlere göre de sıralamaya tabi tutuluyor. HİDROMEK, öz kaynak sıralamasında 25.sırada, ihracat değerlendirmesinde ise 122. sırada yer aldı.

İlk lastik tekerlekli yüzde yüz elektrikli ekskavatörü geliştirdi

HİDROMEK, dördü Ankara’da, biri İzmir’de, biri de Tayland’da olmak üzere altı üretim tesisinde kazıcı yükleyici, hidrolik ekskavatör, lastikli yükleyici, motor greyder ve toprak silindiri üretimi yapıyor. Bugün dünyada üretilen ilk lastik tekerlekli yüzde yüz elektrikli ekskavatörünü geliştiren HİDROMEK, Ankara Sanayi Odası 1’inci Organize Sanayi Bölgesinde, 1,4 milyon metrekareyi aşkın sanayi parseli üzerinde HİDROMEK Üretim Üssünü kurdu. Firma, üretim üssünde ilk olarak faaliyete geçen komponent fabrikasının ardından ekskavatör üretim tesisinin inşaatına başladı.

HİDROMEK, yeni komponent fabrikasında, daha önce ithal ettiği şanzıman, aks ve hidrolik redüktör gibi ana komponentlerin üretimini de artık büyük ölçüde kendi bünyesinde yapıyor. AR-GE, tasarım çalışmaları ve yaptığı yatırımlar ile her geçen gün daha fazla yerlileştirme sağlayan HİDROMEK, Türkiye’ye katma değer sağlıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina