Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - HİDROMEK BU YIL DA TÜRKİYE’NİN İHRACAT LİDERLERİ ARASINDA
HİDROMEK BU YIL DA TÜRKİYE’NİN İHRACAT LİDERLERİ ARASINDA

HİDROMEK BU YIL DA TÜRKİYE’NİN İHRACAT LİDERLERİ ARASINDA

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından her yıl hazırlanan, firmaların önceki yıla ait ihracat performanslarına göre sıralandığı “Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı” 2023 yılı araştırması tamamlandı. Genel sıralamada 185. sırada yer alan HİDROMEK, makine ve aksamları sektörel sıralamasında ise 4. oldu.

Yurt dışında güçlü bir bayi ağı ile çalışan ve kurulduğu günden itibaren satışını gerçekleştirdiği makine sayısı 60 bini geçen HİDROMEK, yurt dışındaki yetkili bayi yönetimi, satış ve satış sonrası hizmetlerini İspanya’da HİDROMEK WEST, Rusya’da HİDROMEK RUS, Tayland’da HİDROMEK HCE ve Japonya’da HİDROMEK JAPAN firmaları ile yürütüyor.

Başlıca ihracat pazarları arasında; İspanya, Fransa, Almanya, İngiltere, Bulgaristan, Polonya, Kazakistan, Tayland, Filipinler, Endonezya, Japonya, Avustralya, Meksika, Şili, Cezayir, Tunus ve Güney Afrika bulunan HİDROMEK, aynı zamanda Japonya’ya karla mücadele çalışmalarında kullanılmak üzere gönderilen motor greyderler ile Türkiye’den Japonya’ya ilk iş makinesi ihracatını da gerçekleştirmişti.

Son yıllarda ihracat faaliyetlerine daha da ağırlık veren HİDROMEK, kıtalar arası ilerleyişini tüm hızıyla sürdürüyor. Geniş bayi ağına yenilerini ekleyerek, mevcut pazarlardaki payını artırarak ve yeni pazarlara ulaşarak küresel endüstrideki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. Bugün, HİDROMEK’in 6 kıtada 100’den fazla ülkede makineleri çalışıyor.

Bu başarılarını yer aldığı şirket listeleri ile kanıtlayan HİDROMEK, dünyanın en büyük iş makinesi üreticilerinin sıralandığı “Yellow Table” 2023 listesinde 47. sırada bulunuyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina