Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2020
İş Makinası - HİDROMEK Ege’nin de sanayi devleri arasında
HİDROMEK Ege’nin de sanayi devleri arasında

HİDROMEK Ege’nin de sanayi devleri arasında

Dünyanın en büyük 50 iş makinesi üreticisi arasında yer alan HİDROMEK, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) tarafından açıklanan ve üretimden satışlar kriterine göre 2019 yılının en büyük 100 sanayi kuruluşunun sıralandığı listede 42’nci sırada yer aldı.

HİDROMEK’in İzmir’de Ege Serbest Bölgesi’nde yer alan fabrikası, yılda 6 bin adet kazıcı yükleyici ve mini kazıcı yükleyici üretim kapasitesine sahip. 55 bin metrekarelik fabrika hem yurt içi hem de yurt dışı taleplerini karşılıyor. Bugün 6 kıtada 100’den fazla ülkede HİDROMEK iş makineleri çalışıyor.

HİDROMEK, dördü Ankara’da, biri İzmir’de, biri de Tayland’da olmak üzere altı üretim tesisinde kazıcı yükleyici, hidrolik ekskavatör, lastikli yükleyici, motor greyder ve toprak silindiri üretiyor. Buna ek olarak, Ankara Sanayi Odası 1’inci Organize Sanayi Bölgesinde 1,4 milyon m²’yi aşkın sanayi parseli üzerinde HİDROMEK Üretim Üssü’nün inşaatına da devam ediyor. HİDROMEK, burada ilk olarak faaliyete geçen komponent fabrikasında daha önce ithal ettiği şanzıman, aks, hidrolik redüktör ve hidrolik silindir gibi ana komponentlerin üretimini büyük ölçüde kendi bünyesinde yapıyor.

HİDROMEK, geçtiğimiz yıl İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2018” listesinde de 178’inci olmuştu.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina