Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - HİDROMEK EGE’NİN 25’İNCİ BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU OLDU
HİDROMEK EGE’NİN 25’İNCİ BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU OLDU

HİDROMEK EGE’NİN 25’İNCİ BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU OLDU

Dünyanın en büyük 50 iş makinesi üreticisi arasında yer alan HİDROMEK, yurt içinde de başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. HİDROMEK, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) tarafından açıklanan ve üretimden satışlara göre belirlenen ‘2022 yılı EBSO 100 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde bir önceki yıla göre 1 basamak yükselerek 25’inci sıraya yerleşti.

HİDROMEK, dördü Ankara’da, biri İzmir’de, biri de Tayland’da olmak üzere altı üretim tesisinde kazıcı yükleyici, hidrolik ekskavatör, lastikli yükleyici, motor greyder ve toprak silindiri üretiyor. İzmir’deki 55 bin metrekarelik alanda kazıcı yükleyici üretimi gerçekleştiren HİDROMEK’in 6 kıtada 100’den fazla ülkede makineleri çalışıyor. HİDROMEK, ürün gamına yeni eklediği mini paletli kazıcı yükleyici ve midi paletli ekskavatör ürünleriyle üretim yelpazesini genişletiyor.

Ankara Sanayi Odası 1’inci Organize Sanayi Bölgesi’nde 1.400 dönüm sanayi parseli üzerinde HİDROMEK Üretim Üssü’nün inşasına devam eden HİDROMEK, burada ilk olarak faaliyete geçen komponent fabrikasında daha önce ithal ettiği şanzıman, aks, hidrolik redüktör ve hidrolik silindir gibi ana komponentlerin üretimini büyük ölçüde kendi bünyesinde yapıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina