Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - HİDROMEK greyderlerde de Türkiye pazar lideri
HİDROMEK greyderlerde de Türkiye pazar lideri

Dünyanın iş makineleri alanında en büyük 50 üretici arasında yer alan HİDROMEK, Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği’nin (İMDER) açıkladığı verilere göre, 2018 yılında kazıcı yükleyici, hidrolik ekskavatör ve motor greyder ürün gruplarında en fazla yurtiçi satışı gerçekleştiren marka oldu.

Kazıcı yükleyicide 10 yıldır, paletli ekskavatörde ise 7 yıldır pazar lideri olan HİDROMEK, 2017 yılında pazara sunduğu motor greyder ürün grubunda da ilk kez liderlik koltuğuna oturdu.



Türkiye iş makineleri sektörüne değer katmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden HİDROMEK Genel Müdürü Ahmet Bozkurt, “Ülkemiz iş makineleri sektöründe yıllardır liderlik bayrağını gururla taşıyoruz. Başta müşterilerimiz olmak üzere, nitelikli insan kaynağımız ve tüm paydaşlarımızın bize duyduğu güvenle bu başarımızı daha uzun yıllar sürdürmenin gayreti içerisindeyiz. Üretim teknolojilerimiz, Ar-Ge ve tasarım gücümüzle müşterilerimizin farklı ihtiyaçlarına çözümler sunmak temel önceliklerimizdendir.  Bu doğrultuda, yeni yatırımlar yapmaya ve yeni ürünler geliştirmeye devam ediyoruz. Ankara’da yer alan HİDROMEK Üretim Üssü’nde, daha önce ithal etmekte olduğumuz şanzıman, aks ve hidrolik redüktör gibi ana komponentlerin üretimini büyük ölçüde kendi bünyemizde gerçekleştirmeye başladık. Böylece bir yandan daha fazla yerlileştirme sağlarken, bir yandan da ülkemiz için daha fazla katma değer ve istihdam yaratıyoruz.” dedi.

2018 yılında kuruluşunun 40’ıncı yıldönümünü kutlayan HİDROMEK’in dördü Ankara’da, biri İzmir’de ve biri de Tayland’da olmak üzere toplam altı üretim tesisi bulunuyor. Yıllık 10 bin adetlik üretim kapasitesine sahip olan firmanın yaklaşık 2 bin çalışanı bulunuyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina