Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - HİDROMEK HAZIR BETON SEKTÖRÜYLE BETON 2023 FUARI’NDA BULUŞACAK
HİDROMEK HAZIR BETON SEKTÖRÜYLE BETON 2023 FUARI’NDA BULUŞACAK

HİDROMEK HAZIR BETON SEKTÖRÜYLE BETON 2023 FUARI’NDA BULUŞACAK

Türkiye Hazır Beton Birliği ve TG Expo ortaklığı ile düzenlenen “Beton 2023 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi”, 8-11 Kasım tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Hazır beton, çimento, agrega ve inşaat sektörlerini bir araya getirecek olan etkinlik, 100’ün üzerinde katılımcıyı ve 3 bini yabancı olmak üzere toplamda 12 binden fazla sektör profesyonelini ağırlamayı hedefliyor.

Sektör tarafından sıklıkla tercih edilen lastikli yükleyici ve paletli ekskavatör modellerini sergileyecek olan HİDROMEK; HMK 635 WL ve HMK 640 WL lastikli yükleyicileri ile birlikte HMK 410 LC UHD ve HMK 500 LC HD paletli ekskavatörleriyle, fuardaki 9-A09 numaralı standında ziyaretçileriyle bir araya gelecek.

“Yenilikçi makinelerimizi hazır beton sektörüyle buluşturacağız”

HİDROMEK Lastikli Yükleyici ve Motor Greyder Satış Müdürü Onur Alpaydın, şu bilgileri verdi:

Kazıcı yükleyici, lastikli ve paletli ekskavatör, lastikli yükleyici, motor greyder ve toprak silindiri ürün gruplarında geniş bir yelpazede iş makinesi üretimi gerçekleştiriyoruz. Makinelerimiz; beton santralleri çalışmaları, inşaat faaliyetleri ve endüstriyel uygulamaların da aralarında bulunduğu çok geniş bir alanda, çeşitli sektörler tarafından kullanılıyor.

İnşaat, hazır beton ve ilgili tüm sektörleri aynı çatı altında buluşturacak olan Beton 2023 Fuarı, sektörün önemli paydaşlarıyla bir araya gelebilmek, yeni iş birliği bağlantıları kurabilmek ve de makinelerimizi yakından tanıtabilmek adına önemli bir fırsat oluşturuyor. Bu düşünceyle biz de fuarda yerimizi aldık.

Seri hareket ve manevra kabiliyeti ile elde ettiği kısa çevrim süresi, düşük yakıt tüketimi sayesinde yüksek üretkenlik ve verimliliğe sahip, dayanıklı ve güçlü yapıları ile zorlu saha koşullarında üstün performans sunan lastikli yükleyicilerimiz HMK 635WL ve HMK 640WL’yi sergileyeceğiz.

Ayrıca, ağır hizmet tipi, dayanıklı yapıları ve yenilikçi teknolojileri sayesinde her sahada güçlü çalışma imkânı sunan H4 Serisi paletli ekskavatör modellerimiz HMK 410 LC UHD ve HMK 500 LC HD de fuarda ziyaretçilerle buluşacak. Makinelerimizi yakından incelemek için herkesi fuara ve standımıza davet ediyoruz.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina