Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - HİDROMEK iki uluslararası başarıya daha imza attı
HİDROMEK iki uluslararası başarıya daha imza attı

Bu yıl kuruluşunun 40’ıncı yıldönümünü kutlayan HİDROMEK, iki uluslararası başarıya birden imza attı. Bu kapsamda HİDROMEK, iş makinesi üreten en büyük 50 firmanın sıralandığı uluslararası “Yellow Table” listesine 6’ıncı kez girmeyi başarırken, tasarımın ‘Oscar’ı olarak kabul edilen Red Dot 2018 Tasarım Ödülleri’nde de çifte ödül mutluluğu yaşadı.

Yellow Table’daki tek Türk
2017 yılsonu itibarıyla 110 ülkede toplam 41 bin 690 adet HİDROMEK kullanıldığı belirtiliyor. Küresel pazarda başarısıyla HİDROMEK, basın kuruluşu KHL Group tarafından hazırlanan ve iş makineleri üreten en büyük 50 global firmanın sıralandığı uluslararası “Yellow Table” 2018 yılı listesinde 49’uncu sırada yer aldı. Yellow Table listesine son 6 yıldır girmeyi başaran HİDROMEK, bu listede ilk ve tek Türk makine üreticisi olarak dikkat çekiyor.

İki Akıllı Dev iki ödül birden kazandı
1955 yılından bu yana düzenlenen ve uluslararası arenada iyi tasarım için bir kalite işareti olarak kabul görülen Red Dot Tasarım Ödülleri’nde HİDROMEK, yüksek tasarım kalitesi ve inovasyon derecesine sahip ‘İki Akıllı Dev’ ismi verilen yeni HMK 60 CR midi ekskavatör ve HMK 145 LC SR kısa kuyruk ekskavatör ile ticari taşıt kategorisinde iki ayrı ödül kazandı. Bu yıl 59 ülkeden, 48 kategorideki ürünün yarıştığı Red Dot Ödülleri’nin 9 Temmuz 2018 tarihinde Almanya'nın Essen kentinde yapılacak törenle sahiplerine verileceği belirtiliyor.

HİDROMEK Tasarım Stüdyo Müdürü Hakan Telışık, “HİDROMEK, uluslararası tasarım otoriteleri tarafından titizlikle değerlendirildikten sonra verilen bu ödüllerle ‘HİDROMEK Design’ imzalı ürünlerin tasarım konusundaki kalite ve yenilikçi iddiasını bir kez daha tescillemiş oldu. Türkiye’nin sayılı taşıt tasarım stüdyolarından olan HİDROMEK Tasarım Stüdyosu ile HİDROMEK Design imzalı HİDROMEK ürünleri, toplamda 14 adet uluslararası tasarım ödüle sahiptir.” bilgisini paylaştı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina