Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - HİDROMEK K4 SERİSİ MİNİ KAZICI YÜKLEYİCİLERE GERMAN DESIGN ÖDÜLÜ
HİDROMEK K4 SERİSİ MİNİ KAZICI YÜKLEYİCİLERE GERMAN DESIGN ÖDÜLÜ

HİDROMEK K4 SERİSİ MİNİ KAZICI YÜKLEYİCİLERE GERMAN DESIGN ÖDÜLÜ

HİDROMEK’in tasarım alanındaki başarılarına bir yenisi daha eklendi. Yeni K4 Serisi mini kazıcı yükleyiciler; German Design Award 2024 Winner ödülünün sahibi olurken, HİDROMEK’e 33’üncü uluslararası tasarım ödülünü kazandırdı.

Türkiye’nin sayılı iş makinesi tasarım stüdyolarından birini bünyesinde barındıran HİDROMEK, iş makinesi tasarımında konfor, rahatlık ve kolay kullanım gibi özellikleri ön plana çıkarıyor. ‘HİDROMEK Design’ imzasını taşıyan iş makinelerinin tasarım süreçlerinde; sanal gerçeklik uygulamaları ile makine henüz sanal prototip halindeyken operatörlere kullandırılıyor; böylece kullanıcı geri bildirimlerinden en üst seviyede faydalanılıyor.

8. German Design ödülü

HİDROMEK Tasarım Stüdyo Müdürü Hakan Telışık, uluslararası prestije sahip bir tasarım ödülünü daha kazanmaktan duydukları mutluluğunu belirterek, şunları söyledi:

HİDROMEK K4 Serisi, German Design ödülünü dünyada ilk kez kazanan kazıcı yükleyiciler olma unvanını elde etmişti. K4 Serisi mini kazıcı yükleyiciler ile bu başarıyı devam ettirdik.

Aldığımız bu ödül, K4 Serisi mini kazıcı yükleyicilerin 2’nci tasarım ödülü olurken, HİDROMEK’in 8’inci German Design ödülü oldu. Kazandığımız her ödül bizlere büyük bir motivasyon sağlıyor. Bu heyecanla, çalışmalarımızı daha da azimli, istekli şekilde sürdürecek; daha nice ödülleri firmamıza ve ülkemize kazandırmaya devam edeceğiz.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina