Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - HİDROMEK KUZEY AMERİKA’NIN EN BÜYÜK FUARI CONEXPO 2023’E KATILDI
HİDROMEK KUZEY AMERİKA’NIN EN BÜYÜK FUARI CONEXPO 2023’E KATILDI

HİDROMEK KUZEY AMERİKA’NIN EN BÜYÜK FUARI CONEXPO 2023’E KATILDI

Türkiye’nin uluslararası iş makinaları markası HİDROMEK, Kuzey Amerika’da gerçekleştirilen en büyük iş ve inşaat makineleri fuarı CONEXPO-CON/AGG’da ürün gruplarının tümünden yenilikçi modellerini sektörle buluşturdu.

Las Vegas’ta 14-18 Mart 2023 tarihleri arasında düzenlenen CONEXPO-CON / AGG 2023 Fuar’ında; HMK 102B Alpha kaz ayak kazıcı yükleyici, HMK 62 T mini paletli kazıcı yükleyici, HMK 145 LC SR kısa kuyruk paletli ekskavatör, HMK 230 LC ve HMK 310 LC paletli ekskavatör, HMK 600 MG motor greyder, HMK 635 WL lastikli yükleyici ve HMK 130 CS toprak silindiri ürünlerini sergiledi.

HİDROMEK kazıcı yükleyiciler verimliliği artırıyor

İleri teknoloji ile üretilen ve güçlü koparma kuvvetine sahip olan HİDROMEK kazıcı yükleyiciler, yakıt tasarrufu sağlayarak gösterdiği yüksek performans ile verimliliği artırıyor. Hem yük taşıma gücünü hem de dayanıklılığını artırmak amacıyla ağır hizmet tipi akslar kullanılan HİDROMEK kazıcı yükleyiciler, sahip olduğu geniş arka görüş açısı ve ergonomik çalışma ortamı ile en zorlu koşullarda dahi konforlu bir çalışma ortamı ve kolay kullanım sağlıyor.

HİDROMEK’in yeni mini paletli kazıcı yükleyicisi HMK 62 T, joystickten kumanda özelliği ile kolay kullanım sunarken, geniş ataşman çeşitliliği ile altyapı faaliyetleri, endüstriyel ve tarım faaliyetleri gibi çok çeşitli alanlarda kullanılabiliyor.

H4 Serisi: hızlı, verimli ve üretken

Farklı ihtiyaçlara yönelik geniş bir yelpaze sunan H4 Serisi ekskavatörler, yüksek performansı ve seriliği ile öne çıkıyor. Az yakıtla çok iş üreten H4 Serisi, bu sayede her zamankinden daha fazla kazanç sağlıyor. Tasarım sürecinde operatörün makineyi kolay, güvenli ve konforlu kullanması amaçlanan H4 Serisi, ROPS & FOPS standardına sahip kabinleri ile maksimum güvenlik ve dayanıklılık sunuyor.

İş güvenliğine özel önem verilerek tasarlanan H4 Serisi, sağ ve arka kameralarda kör noktayı en aza indirerek mükemmel görünürlük sağlıyor. Ayrıca, LED farları ile gece görüş kapasitesini önemli ölçüde iyileştiriyor. Kırmızı renkli tutamaklar ve uyarı etiketleri de operatör güvenliğini üst seviyeye taşıyor.

HMK 600 MG ile kolay kullanım ve maksimum performans

HMK 600 MG motor greyder, güçlü motoru sayesinde düşük torklarda bile yüksek çekiş sağlıyor ve düşük yakıt tüketimi sunuyor. Altıgen kabin tasarımının sağladığı geniş görüş açısı ve hem direksiyondan hem de joystickten kumanda edilmesi ile güvenli ve kolay kullanım sağlayan HMK 600 MG, operatörün bıçak ve ön tekerlekleri geniş bir açıyla görmesini sağlıyor.

Red Dot Award, German Design Award ve Good Design Award gibi uluslararası tasarım ödülleri kazanan HMK 600 MG; tesviyeden kazımaya, şev kesmeden hendek açmaya ve kar küremeye kadar birçok iş için tercih ediliyor.

Yüksek verimlilik ve düşük yakıt tüketimi ile öne çıkan HMK 635 WL

Yüksek motor gücü, performans değerleri ve ağır çalışma koşullarında seriliği ile dikkatleri üzerine çeken HMK 635 WL, çevrim süresini kısaltarak kısa sürede yüksek yükleme olanağı sunuyor. Yüksek verimlilikle çalışan ve az yakıt tüketen HMK 635 WL, yüksek koparma kuvveti, kaldırma kapasitesi ve çekiş gücü ile öne çıkıyor.

Ağır hizmet tipi lastikli yükleyici HMK 635 WL sıklıkla maden ve taş ocağı işletmelerinde, beton santralleri ve endüstriyel uygulamalarda kullanılıyor. HMK 635 WL; sağladığı yüksek performans, çok yönlü kullanım, operatör konforu ve güvenliği gibi özellikleri ile kullanıcı beklentilerini tam anlamıyla karşılıyor.

HMK 130 CS ile çok yönlü çalışma imkânı

Çok yönlü bir makine olan HMK 130 CS toprak silindiri, kamu hizmetleri, yol inşaat işleri, büyük konutların şantiye hazırlığı gibi birçok uygulamada kullanılabiliyor. HİDROMEK’in sağlam çelik konstrüksiyon tecrübesi ile üretilen silindirlerde yüksek kalitede komponentler kullanılıyor. HMK 130 CS toprak silindiri güçlü şasisi ile verimli ve yüksek performans ile çalışma imkânı ve üstün dayanıklılık sunuyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina