Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - HİDROMEK, Plantworx 2019 Fuarı’na katılıyor
HİDROMEK, Plantworx 2019 Fuarı’na katılıyor

HİDROMEK, Plantworx 2019 Fuarı’na katılıyor

Yurt dışı faaliyetlerini güçlendirmeye odaklanan HİDROMEK, 11 – 13 Haziran 2019 tarihlerinde İngiltere’nin en büyük ve özel inşaat etkinliği olan Plantworx 2019 Fuarı’nda ürünlerini sergileyecek.

100’ün üzerinde ülkede 45 binden fazla makinesiyle faaliyet gösteren HİDROMEK, demo gösterileri ve canlı inşaat uygulamaları gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak Plantworx 2019 Fuarı’da; HMK 102 B SUPRA kazıcı yükleyiciyi, yeni H4 Serisine ait HMK 145 LC SR, HMK 220 LC ve HMK 300 LC paletli ekskavatörleri ve lastik tekerlekli yükleyici ürün grubuna ait HMK 640 WL’yi sektörle buluşturacak.

Üretiminin her aşamasında Ar-Ge, tasarım, teknoloji ve inovasyonla iç içe olan HİDROMEK’in Plantworx Fuarı’nda sergileyeceği ürünlerinin öne çıkan özellikleri ise şöyle:

Daha hızlı, daha üretken ve daha verimli: Yeni H4 Serisi

HİDROMEK’in fuarda sergileyeceği H4 serisine ait paletli ekskavatörler seriliği ile ön plana çıkıyor. Geliştirilen hidrolik sistem tasarımı ile daha hızlı, daha üretken ve daha verimli şekilde üretilen H4 Serisi, daha az yakıtla daha fazla iş üretiyor. Bu sayede, HİDROMEK ekskavatörler artık her zamankinden daha fazla kazanç sağlıyor.

Tasarım sürecinde operatörün makineyi kolay kullanması amaçlanan H4 Serisi’nde, kapasitesi artırılan elektronik sistem ile makine durum tespiti ve ilave donanımların entegrasyonu kolaylaşıyor. ROPS & FOPS standardına sahip H4 kabinleri maksimum güvenlik ve dayanıklılık sunmak üzere tasarlanıp, üretiliyor. İş güvenliğine özel önem verilerek tasarlanan H4 Serisi, sağ ve arka kameralarda kör noktayı en aza indirerek mükemmel görünürlük sağlıyor. Ayrıca, LED farları ile gece görüş kapasitesini önemli ölçüde iyileştiriyor. Yeni seri makinelerde bulunan kırmızı renkli tutamaklar ve uyarı etiketleri de operatör güvenliğini üst seviyeye taşıyor. Bu özellikler ile iş kazalarının yaşanmaması hedefleniyor. Ayrıca, yeni seride, radyo entegre edilmiş ve çoklu dil seçeneği sunan 8” display ünite ve görüntü kalitesi artırılmış geri görüş kamerası da bulunuyor.

HMK 145 LC SR

Dinamik ve keskin çizgileri ile HİDROMEK’in tasarım dilini yansıtan HMK 145 LC SR kısa kuyruk paletli ekskavatör, güçlü ve dinamik bir tasarıma sahip. Şehir içi ve dar alanlarda hem güçlü hem de hassas çalışmak, tüm alanlarda ve koşullarda güvenliği artırmak için üretilen HMK 145 LC SR, iki parçalı bom tipi ve kompakt yapısıyla kısa bir dönüş yarıçapına sahip. Bu sayede, inşaat, peyzaj, malzeme döşeme ve tesviye işleri için özellikle dar alanlarda tercih ediliyor. HMK 145 LC SR ayrıca farklı ataşman seçenekleriyle kullanıcıyla çok yönlü kullanım sağlıyor.


Kompakt yapısı ve güçlü şasisi ile HMK 145 LC SR maksimum performans sağlıyor. Kompakt olduğu kadar rahat olan kabini ROPS özelliği ile operatör için güvenli bir alan sağlıyor. Operatörün kendisini ofisteki gibi konforlu ve rahat hissetmesi, ayrıca makineyi kolay kullanması amacıyla Opera Kontrol Sistemi kullanılan HMK 145 LC SR, ergonomik olarak tasarlanmış büyük dokunmatik ekranı ve 2 joystik konsolu ile kolay ve güvenli kullanım sağlıyor. Mükemmel bir kabin görüşüne sahip HMK 145 LC SR’nin kolay servis ve bakım imkanı sunan kalkar kabini, hidrolik ekipmanlara hızlı erişim sağlıyor.

HMK 640 WL

26.3 ton çalışma ağırlığına, 4,2 m³ kova kapasitesine sahip HMK 640 WL, 324 HP güç ve 1600 Nm tork sağlayan Mercedes motoru ile çevrim sürelerini kısaltarak kullanıcısına düşük yakıt tüketimi ile kısa sürede yüksek yükleme olanağı sağlıyor. HMK 640 WL ağır hizmet tipi yükleyici ile yüksek koparma gücü ve mükemmel kontrol kabiliyeti elde ediliyor. Zorlu çalışma koşulları düşünülerek kullanılan aksı ve komponentleri ile uzun yıllar dayanıklılık ve verimlilik sunuyor. ROPS/ FOPS sertifikalarına sahip, ergonomik operatör kabini ile konfor ve yüksek güvenlik ön planda tutuluyor. Ayrıca, 35 derece yana yatabilme özelliği ile servis kolaylığı da sağlıyor. Reddot Award, German Design Award, Good Design ve Automotive Brand Contest gibi uluslararası tasarım ödüllerini kazanan HMK 640 WL lastik tekerlekli yükleyici, maden ve taş ocağı işletmelerinde, beton santralleri ve endüstriyel uygulamalarda sıklıkla faaliyet gösteriyor.

HMK 102 B SUPRA

İleri teknoloji ile üretilen ve güçlü koparma kuvvetine sahip olan HMK 102 B SUPRA kazıcı yükleyici, yakıt tasarrufu sağlayarak gösterdiği yüksek performans ile verimliliği artırıyor. Hem yük taşıma gücünü hem de dayanıklılığını artırmak amacıyla ağır hizmet tipi akslar kullanılan HMK 102 B SUPRA, sahip olduğu geniş arka görüş açısı ve ergonomik çalışma ortamı ile en zorlu koşullarda dahi konforlu bir çalışma ortamı ve kolay kullanım sağlıyor. Mükemmel ağırlık dağılımına ve geniş denge ayaklarına sahip HMK 102 B SUPRA, engebeli arazilerde stabil bir kazı imkanı sunuyor.

 

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina