Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - HİDROMEK tasarım ödüllerine bir yenisini daha ekledi
HİDROMEK tasarım ödüllerine bir yenisini daha ekledi

HİDROMEK tasarım ödüllerine bir yenisini daha ekledi

41 yıldır faaliyet gösterdiği iş makineleri sektöründeki küresel etkinliğini her geçen gün artıran HİDROMEK, ürün tasarımları ile de fark yaratmaya ve ödüller kazanmaya devam ediyor. Yüzde yüz 100 elektrikli HİCON 7W lastikli ekskavatör, dünyanın en seçkin tasarım yarışmalarından German Design’da ‘Winner’ ödülüne layık görüldü.

Tasarım alanında dünyanın önde gelen yetkinlik merkezlerinden biri olarak kabul edilen Alman Tasarım Konseyi’nin her yıl düzenlediği German Design yarışmasında ödüller, uluslararası tasarım alanına öncü katkılar sunan projelere veriliyor. German Design Award 2017’de HMK 600 MG motor greyder ile ‘Special Mention’, German Design 2018 ödüllerinde de HMK 640 WL lastik tekerlekli yükleyici ile ‘Winner’ ödülünü almaya hak kazanan HİDROMEK, HİCON 7W ile uluslararası prestije sahip ödüllerinin sayısını 18’e yükseltmiş oldu.

Almanya’da düzenlenen Bauma 2019 Fuarı’nda ilk kez gözler önüne serilen; akıllı, ekonomik ve çevre dostu özellikleriyle dikkat çeken HİCON 7W, HİDROMEK’in geleceğin elektrikli iş makinesi kategorisinde uzmanlaşma hedefinin ilk ürünü. Sıfır emisyonlu olması ve kompakt yapısı ile şehir merkezlerinde ve kapalı alanlarda da kolaylıkla kullanılabilecek olan HİCON 7 W, sahip olduğu ‘Güvenli Çevre Sistemi’ ile güvenli kullanım için arka ekranı aracılığıyla çevresini bilgilendirebiliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina